5 cafés voor studenten in Den Bosch – voor als we écht weer mogen!

0

Studenten kunnen er – net als iedereen – niet meer op wachten: gezellig met vrienden naar onze favoriete kroegen in Den Bosch. Vorige week woensdag was het dan eindelijk zover! Jammer genoeg wel nog met een aantal maatregelen, maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn tientallen gezellige cafés voor studenten in Den Bosch waar jij al je gemiste drankjes kunt inhalen. In deze blog lees je bij welke 5 gezellige cafés in Den Bosch jij je studentenleven weer oppakt.

1.    Café Jij & Ik

Café Jij & Ik zorgt gegarandeerd voor een gezelligheid. In dit kleine, maar knusse café ben jij aan het juiste adres voor een leuke avond. Café Jij & Ik is dichtbij Centraal Station. Ideaal, want zo hoef je nooit ver te lopen als je met het openbaar vervoer komt. Dit café staat vanaf donderdag t/m zondagavond met een borreltje voor jou klaar!

Jij-Ik-Den-Bosch
Bron: Café Jij & Ik

2.    Roels Eten & Drinken

Ben jij een echte fan van livemuziek? Dan moet je zeker eens een kijkje gaan nemen bij Roels. Roels is een café in het hartje van Den Bosch waar ze als één van de weinige cafés nog livemuziek spelen. Daarnaast kun je ‘s middags ook bij Roels terecht voor een heerlijke lunch. Van alles wat dus! Benieuwd waar je in Den Bosch nog meer heerlijk kan lunchen? Op de site van StuDentBosch vind je tientallen lunchtips. Daarnaast zijn er verschillende mogelijkheden waarbij je kunt afhalen. Perfect voor in deze tijd!

3.    Thornbridge

Thornbridge is een échte mannenkroeg met vele bieren, verschillende soorten whisky, rockmuziek en gezellige kroegspellen. Deze kroeg staat ook wel bekend als de ‘English pub’. Op de tap staan zo’n 22 verschillende soorten bier. Ook kun je veel biertjes op fles krijgen. Naast gezellige kroegavonden organiseert Thornbridge maandelijkse evenementen.

4.    Carrousel Den Bosch

Voor studenten is de kroeg Carrousel Den Bosch een perfecte uitgaansgelegenheid. Carrousel Den Bosch is namelijk een échte studentenkroeg. Je kunt hier vanaf dinsdag t/m zaterdag terecht voor de lekkerste drankjes. Koop je 3 biertjes, mixdrankjes op shotjes? Dan betaal je er maar 2! Natuurlijk moet je dan wel even je studentenpas laten zien. Benieuwd naar meer tips voor studenten in Den Bosch? Kijk dan op StuDentBosch!

5.    Taveerne ’t Pantoffeltje

De laatste kroeg die zeker niet in dit lijstje mag ontbreken is Taveerne ’t Pantoffeltje. ’t Pantoffeltje is al zo’n 20 jaar een feestkroeg in Den Bosch. Naast bier en wijn, bestel je ook verschillende borrels en Gin Tonics. Overdag zit je hier in het gezelligste straatje van Den Bosch – De Korte Putstraat. En regelmatig worden er Club Slof avonden georganiseerd. Voor de dikste kroegavonden!

StuDentBosch Den Bosch City Blog
StuDentBosch
Logo-StuDentBosch studenten in Den Bosch

Deze blog is geschreven door StuDentBosch – Hét online platform voor studenten, door studenten.

StuDentBosch | website | Instagram

Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Bekijk ook:

Gastblogger

Den Bosch City Blog werkt soms met gastbloggers. Interesse? Mail ons!

Leave A Reply

Google+