5 Restaurants in Den Bosch met een binnentuin

Den Bosch heeft een aantal verborgen hotspots. Als je door de binnenstad loopt, dan zie je ze niet. Maar als je voorbij de drempel bent, dan kom je erachter dat Den Bosch een aantal toffe restaurants met een binnentuin heeft. Met mooi weer geniet je van een hapje en drankje op één van deze verborgen plekken:

1. Pilkington’s – Verborgen terras

Restaurants met een binnentuin

Pal naast onze geliefde Sint Janskathedraal zit Pilkington’s. Deze hotspot heeft een nostalgische sfeer van het Engelse platteland. De bakkerij van het restaurant specialiseert zich ook in Engelse pastries. Pilkington’s zit in een oude klooster en heeft een sfeervolle tuin aan de achterzijde. Heerlijk voor een high tea met mooi weer.

2. Nul073 – Eigenzinnige binnentuin

Nul73 zit in dezelfde straat als Pilkington’s aan de voet van de Sint Jan. Nul73 is een eigenzinnige zaak met een creatieve kaart. De binnentuin straalt datzelfde uit. Het is knus, maar dat zorgt ook voor sfeer. Voor een heerlijke lunchmenu’tje in de buitenlucht.

3. Picasso – Populaire tuin

Restaurants met een binnentuin

Picasso heeft een grote tuin die waanzinnig populair is. Vanaf de Kerkstraat zou je hier zo voorbij lopen, omdat de tuin niet zichtbaar is vanaf de ingang. Als het even mooi weer is, dan kun je erop rekenen dat de binnentuin van Picasso vol zit. Maar er is plek zat, dus gewoon proberen!

4. Restaurant Aarde – Lounge tuin

Restaurants met een binnentuin

Restaurant Aarde heeft een relatief grote tuin met uitzicht op de Sint-Jan. De muren zijn bedekt met druivenranken en er hangt een hele relaxte vibe. Naast de tafels is er ook een loungeset waar je lekker op kunt hangen.

5. Lux – Verborgen binnentuin

Restaurant Lux zit in de altijd drukke Korte Putstraat. Maar zo druk als het aan de voorkant in de straat is, zo rustig en sereen is de tuin aan de achterkant van het restaurant. Lux is één van de leuke restaurants met een binnentuin waar je een heerlijk avondje kunt tafelen in de buitenlucht.

Wij hebben altijd wel zin om lekker op het terras te zitten, maar bekijk ook zeker één van onze andere hotspots:


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Google+