BBB Health Boutique Den Bosch

3

BOOST YOUR ENERGY!

Hoe houd jij je energiepijl optimaal en jezelf in shape? Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk ťn een overvolle agenda best een hele uitdaging

Niet helemaal Sporty Spice.

Want wij zullen maar meteen met de deur in huis vallen. Wij van Den Bosch City Blog zijn niet de meest sportieve personen die er bestaan. Daarnaast zijn wij ook nog eens een echte bourgondiŽrs, en vind je ons vaker in een restaurant of op een terras dan in de sportschool.

Maar, gelukkig was daar sinds 1 april in de Orthenstraat de BBB Health Boutique!”
sportschool den bosch

Hot, hot, hot!

“Bbb health boutique is helemaal hot. Bij bbb sport je in een warmtecabine, wat onwijs ontspannend is voor de spieren.
De duur van de training is ook top! De complete work-out in hot cabin duurt maar 35 minuten. Gebrek aan tijd is dus geen excuus meerÖ

hot cabin sportschool bbb den bosch

Bring your Baby…

Na de zwangerschap willen we graag allemaal de nodige zwangerschapskilos kwijt. Super fijn BBB heeft een speciaal programma voor vrouwen die net bevallen zijn!  Bring Your Baby, sporten terwijl jouw mini toekijkt! BBB biedt dit programma aan vanaf 6 weken na je bevalling.

sporten met je baby den bosch

De 3 bís refereren naar de 3 pijlers: voeding, beweging en coaching. En coaching is natuurlijk altijd fijn. Bij de eerste les werden we helemaal opgemeten (over maten en gewicht geen nadere toelichting :) ) en werd er een trainingsplan gemaakt om ons doel – vet en centimeters verliezen – in werking te stellenÖ En nu work that assÖ To be continued.

Boek hier jouw gratis BBB proefles en wordt net zo enthausiast als wijÖ Go Girl!

Ps, jammer voor de boykes want bij BBB sporten alleen maar vrouwen.


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

NoŽlle
Google+