Over ons

Welkom op Den Bosch City Blog

Op dit Bossche mediaplatform delen wij alle favoriete adressen en nieuwe hotspots in Den Bosch. Hippe winkels, fijne terrassen, leuke kroegen, alles kun je hier terugvinden.

Den Bosch City Blog is ooit opgezet door Nina en Noelle. Op dat moment was er geen goed platform waar je de leuke hotspots en fijne plekjes van Den Bosch kon terugvinden. Het besluit om dit dan zelf te verzamelen was snel gemaakt. Met Den Bosch City Blog willen zij laten zien hoe leuk onze wel niet is.

Rondom de zwangerschap van beiden is het platform op een laag pitje, en met hulp van gastbloggers, blijven bestaan. Maar Den Bosch City Blog is altijd hoog in de online rankings blijven scoren.

Daarom hebben Noelle en Danielle begin 2020 de handen ineen geslagen. Den Bosch City Blog groeit hard en de wens is om samen met Bossche ondernemers en partners te laten zien hoe ontzettend tof onze stad is.

Heb je leuke ideeën, of heb je een nieuwe hotspot gevonden? Laat het ons weten. Ook kun je als ondernemer met ons samenwerken. Benieuwd? Kijk dan snel hier verder!

Gastredacteurs, socialmedia-helden en fotografen

Wij zijn altijd op zoek naar spontane gastbloggers, socialmedia-helden en (amateur)fotografen. Heb jij zin om onderdeel te worden van ons team? Of wil je jouw foto’s delen via onze kanalen? Mail dan even naar info@denboschcityblog.nl voor info!


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Google+