Den Bosch Weekendtips voor 15, 16 + 17 april!

0

Hell yeah, weekend! lekker hoor.. stropdas van je nek, mantelpakje uit en laat je lekker gaan.

clubbing

Lekker een avondje uit je dak gaan, met je voetjes van de vloer , lekker swingen, of loungen er zijn dit weekend genoeg leuke fiskes!

 • Begin vrijdag na je werk met een lounge borrel georganiseert door Club 73 in de Orangie. De 3e editie begint vrijdag om 17:00 uur. Dress code: ‘smart casual’,
 • Meer zin om wat harder te gaan? Ga dan vrijdag naar SMERIG in P79 of naar Lekker Dansen in de W2

Things to do

 • Altijd leuk een snuffelmarkt, coole vintage afdankertjes shoppen of gewoon lekker rondsnuffelen doe je zondag tijdens snuffelmarkt in de Brabanthallen

eten en drinken

New and notable: 

 • Ben jij die high tea’s ook beu? En toe aan iets sterkers? of gewoon zin in een nieuw lunch alternatief. Probeer dan zeker eens de High Wine bij Sitio.

Lunchen in Den Bosch

Opzoek naar een restaurant probeer eens:

Of liever een biertje, cocktail of wijntje? Gezelligheid gegarandeerd bij:

Twee foodieproof lijstjes om het weekend nóg relaxter te maken:


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

 • Opzoek naar fijne spring outfits? Dan moet je zeker binnen stappen bij de volgende winkels:

Jheronimus-bosch

De hoofdattractie is natuurlijk tentoonstelling Visioenen van een Genie in het Noordbrabants Museum. Daarnaast zijn er ook andere exposities die in het teken van Jheronimus Bosch staan:

 • KOPIE, een moderne blik op een eeuwenoud fenomeen. Kopie is tentoonstelling van de Bossche Kunstschilder Arnold van de Laar. Het vrije werk van van de Laar gaat vanaf zaterdag in Museum Slager een interessante confrontatie aan met kopieën naar onder meer Jeroen Bosch, Rembrandt en Jan Steen.
 • Een wonderlijke klim… Beklim de Sint-Jan en maak een wandeling tussen fabeldieren op het dak van de Sint-Jan.

 • Mail art expositie Van Bosch naar Bruegel. Deze art-expositie in het Jheronimus Art Center toont honderden kunstwerken van kunstenaars die zich hebben laten inspireren door het werk van Jheronimus Bosch
 • ’s-Hertogenbosch anno 1500: stap in de stad van Jheronimus Bosch! In het Groot Tuighuis is  een tentoonstelling te zien die bezoekers de stad laat zien en beleven waarin Bosch leefde en werkte.
 • Reconstructie Tuin der Lusten. Gedurende 2016 maakt Henk Groenendaal een reconstructie van het meest bekende drieluik van Jheronimus Bosch, “De Tuin der Lusten”, ontdek de voortgang van Henk in het Zwanenbroedershuis in de Hinthamerstraat.
 • De Binnendieze is een unieke attractie rijker! De Hemel- en hellevaart is samen met de Efteling gemaakt. Zo beleef je de Bosch Experience Route nu dus ook op het water!

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch
Noëlle

Leave A Reply

Google+