Bossche kerstversiering van City Shapes voor in de kerstboom

Bossche kerstversiering is wat je als échte Bosschenaar wilt voor in je kerstboom. We zijn nou eenmaal trots op wie we zijn en waar we vandaan komen. Gelukkig breekt de decembermaand bijna aan en is het weer tijd om een boom in huis te halen. En wat is nou leuker dan de Bossche skyline in jouw kerstboom?

Bossche kerstversiering voor in de kerstboom

Wij vinden de feestmaand fantastisch – overal die lichtjes, kerstliedjes en gezelligheid. Jammer genoeg dikke kans dat we dit jaar niet de kerstsfeer in de kroegen en restaurants gaan meemaken. Des te meer reden om het thuis extra gezellig te maken.

City Shapes

Bij City Shapes vonden we dit jaar de allerleukste Bossche kerstversiering. Degenen met een toffe skyline van Den Bosch aan de muur kennen de jongens van City Shapes al. Zij ontwerpen namelijk unieke skylines en wereldkaarten gesneden uit hout en kunststof.

Bossche kerstpiek en ballen

Speciaal voor kerst ontwierpen zij een kerstpiek en een set van 3 kerstballen. Deze unieke kerstversiering van Bossche iconen is uit hout gesneden. In de set van kerstballen zit een bal met de skyline van Den Bosch, de Bossche draak en onze geliefde Sint-Jan. Allemaal met touwtje om ze op te hangen. De piek is het allerleukst, want met een eenvoudige doe-het-zelf instructie is dit een 3D piek van de Bossche draak.

Piek + Kerstballen Den Bosch

Decembermaand kadotips

Die Bossche kerstballen hebben wij al in huis. En zelfs de piek is al in elkaar gezet en staat netjes te wachten op haar kerstboom. Die we nog moeten halen.

Maar als we verder koekeloeren bij City Shapes zien we nog veel meer hebbedingen voor thuis. We hebben nog een aantal kale muren. Dus wie nog een kado zoekt voor onder onze – nog te halen – kerstboom, dit zijn onze kadotips:

  • Een houten wereldkaart voor aan de muur. Met ingegraveerde landsgrenzen. Als we mogen kiezen, doe dan maar bamboe.

  • Een lasergesneden Sint-Janskathedraal. Leuk voor in de hal.

  • Een citymap van Den Bosch. Dit is ook wel heel vet. Deze stadsplattegrond heeft scherpe lijnen waardoor het mooi afsteekt tegen de muur.

  • De skyline van Den Bosch. Een klassiekertje.

  • Nog meer Bossche kerstballen. Hebben we nooit genoeg van.
City-shapes-wereldkaart

WIN een eigen setje voor in de kerstboom

Heb jij ook nooit genoeg kerstballen? Mooi, want we mogen een setje weggeven! Wat zeg ik? We mogen 3 setjes weggeven! Mag je ook nog kiezen tussen het setje met kerstballen of de piek! Leuk voor jezelf óf om kado te doen. Hoe je dit wint?

  • Zing een kerstliedje en deel… Nee grapje. Helemaal kut.

We maken het simpel – Geef even een duimpje/follow op:

En comment even op 1 van de 2 social media posts van Den Bosch City Blog zodat we weten dat je meedoet.

***** Vrijdag 20 november wordt de winnaar bekend gemaakt *****

Happy holidays allemaal!

City Shapes | website | Facebook | Instagram | Pinterest

Kerstpiek Den Bosch €14,95
Kerstballen Den Bosch (set van 3) €11,95

Branded content – City Shapes maakt houten en kunstoffen wanddecoraties, zoals skylines, wereldkaarten, citymaps, F1-circuits (voor de echte fan) en iconische landmarks als de Sint-Jan.

Bekijk ook:


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Shoppen,Wonen

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Leave A Reply

Google+