Bourgondisch Den Bosch 2015

1

Foodlovers kunnen dit weekend hun hart weer ophalen, want op 11, 12 & 13 september is het weer tijd voor Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch. Het leukste foodevent van Den Bosch. Op de Parade kunnen jullie drie dagen genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast draait Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch natuurlijk ook om de gezelligheid, drankjes en muziek.

parade-bourgondisch-den-bosch bourgondisch-den-bosch

Deelnemers dit jaar zijn Allerlei, Bellagio, LUX, FF Swanjéé, Brasserie Central, Barrique, Breton, Zoetelief, Grand Café Carras & ’T Keershuys. Dit jaar maken Noble, Le Méridien en Ries eten & drinken voor het eerst hun opwachting. Alle deelnemende restaurants presenteren hun specialiteiten, ieder in hun eigen stand. Dat wordt heerlijk proeven dus. Yum!

hapjes-bourgondisch-den-bosch

Tussen het proeven en borrelen door zijn er dit jaar ook theatervoorstellingen en workshops van topchefs op het Food Experience Dek en in het Foodtheater.

Op zondag staat het Food Experience Dek en het Foodtheather helemaal in het teken van de kids. De jongste bezoekers van Bourgondisch kunnen dan naar de food-theatervoorstelling ‘Over de Kook’ en kunnen zelf een burger bouwen tijdens de Workshop Burgers Bouwen. Kunnen paps & mams lekker beneden borrelen ;)

Ontdek en bestel je tickets voor de workshops hier >>>

workshops-bourgondischbourgondisch-den-bosch-2014

Kortom alle ingrediënten zijn aanwezig voor alweer een nieuwe topeditie van Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch.
Wij hebben er zin in!

Op vrijdag & zaterdag gaan de ‘deuren’ open vanaf 14.00 uur tot 01:00 uur. Op zondag is Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch geopend vanaf 14.00 uur tot 22.00 uur.

Gerritjes zijn het betaalmiddel op Bourgondisch en kosten €1,25 per stuk.

Volg Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch ook op Facebook


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Events

Noëlle
Google+