Breton Sur Place: De Bretonse Keuken op Locatie!

Voor wie al fan is van Brasserij Breton in de Korte Putstraat, goed nieuws, de mooie gerechten zijn nu ook op locatie mogelijk! Marc & Fleur besloten, samen met Cris & Suzanne Panday, de succesformule uit te breiden buiten het restaurant. Breton Sur Place was geboren! De gerechten hebben, net zoals in het restaurant, de maat van een voorgerecht en zijn geïnspireerd door de Bretonse keuken.

Breton Sur Place keuken op locatie

De Franse Keuken op Haar Best

De Bretonse keuken is niet de alleenheerser bij zowel het restaurant als bij Breton Sur Place. Ook worden er regelmatig Oosterse invloeden verwerkt in de gerechten. Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse en seizoensgebonden producten. Breton Sur Place verzorgd niet alleen een privé kok op locatie, maar ook kunnen er allerlei hapjes worden geregeld. Voor als je zelf geen zin hebt om dit te regelen!

Breton Sur Place Den Bosch

Breton Sur Place: Culinair Eten op Locatie

De fijne reacties op Brasserij Breton hebben eigenaren Marc & Fleur ertoe gedreven om samen met Cris & Suzanne Breton Sur Place op te zetten. Want zeg nou zelf? Wat is nou fijner dan al dat lekkers gewoon op je eigen locatie te serveren? Makkelijk en jaloersmakend!

Culinair genieten op locatie, of je nu op zoek bent naar een privé kok voor een dinerparty of een groot feest geeft. Alles is mogelijk. Het team van Breton Sur Place heeft daarom geen standaard pakketten, maar leveren maatwerk. Je geeft zelf aan wat je budget is, en wat je wel en niet wilt! Marc en Cris koken graag voor je thuis. Er is zelfs een passend wijnarrangement mogelijk. So sit back and relax!

Brasserij Breton in de Korte Putstraat

Sinds 2011 zijn Marc & Fleur de trotse eigenaren van Brasserij Breton in de Korte Putstraat. Hier serveren zij voorgerecht porties die in de open keuken worden bereidt. Op de krijtborden die buiten hangen kun je al een kijkje nemen naar alle gerechten. De kaart van Breton wisselt snel en met het seizoen mee. Naast de specials blijven ze ook de Bretonse klassiekers serveren.

Breton Sur Place Marc

Nieuwsgierig geworden? Voor een offerte kun je even contact opnemen met Breton Sur Place. Hongerig geworden en zin in een voorproefje? Ga even langs bij Brasserij Breton (Korte Putstraat 26).

Breton Sur Place Website | Facebook | Instagram
Contact: 06 3344 8426 | info@bretonsurplace.nl


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

1 reactie

  1. Pingback: Den Bosch Weekend Guide - 10, 11 & 12 juli

Leave A Reply

Google+