Burgers & bier bar in de Uilenburg

8

Bar35 is een vintage style café waar je heerlijke sappige burgers kunt eten. Je vindt Bar35 in het hart van de Uilenburg in de lepelstraat.

De burgers (van Dry Aged Meat lendes die minimaal 21 dagen gerijpt zijn in de eigen droogkasten) worden bereid in een Josper grill. Dit spaanse bakbeest werkt op houtskool waardoor de burgers een heerlijke rooksmaak krijgen. Er is keuze genoeg: ruim 10 verschillende burgers, en de kaart blijft zich ontwikkelen. Een extra-large is ook een optie…Ook aan vega’s is gedacht, zo staan er op het menu ook een heerlijke biet- of hummus burger.

josper grillbar vol burgersbar35 burger

Op het menu vind je verder starters (perfect om te delen), de nachos zijn een echte aanrader. Voor degenen die het nog aankunnen is er ook dessert beschikbaar.Bar35 schenkt speciale bieren van een vijftal bekende, en minder bekende, brouwerijen.

nachosdessert
ijbokvedett

Na het diner kun je goed blijven zitten om nog even verder te borrelen, terwijl de muziek langzaamaan steeds ietsje harder gaat.

Het interieur combineert een industrial look met hippe vintage elementen. De sfeer wordt ondersteund door de heerlijke beats van de
huis-DJ’s op de achtergrond.

interieur

De Bosche ondernemers Chris Verwoerd en Bart van Dijk hebben de handen ineen geslagen om samen deze pracht van een zaak te realiseren. Geinspireerd door het Berlijnse “ the Bird” en een Londonse “ Lobster en Burger Bar” wilde Chris graag een gezellige tent met een duidelijk concept openen. Hij zag een zoekende groep in Den Bosch, en ruimte voor verjonging in het Horeca-aanbod.

aj dj

Beginnen met een heerlijke biertje en een goede bar bite, gevolgd door een lekkere en eerlijke burger, en daarna cocktails of meer biertjes…Bar 35 is een absolute aanrader, en een aanwinst voor de Bosche binnenstad!

Prijs: Een fikse burger met frietjes vanaf €14,-

Keuken open tot: 23:00 (!)

Laatste ronde +/- 01:00

Social media: Bar35 Den Bosch Facebook

Bar35
Lepelstraat 35, 5211 DP, Den Bosch
073 720 0877

 

Openingstijden
Maandag t/m Woensdag: 17:00 – 1:00 uur
Donderdag t/m Zondag: 12:00 – 1:00 uur

 

 

Noëlle

8 reacties

 1. wat een geweldige stad is Den Bosch en je kan er heerlijk eten, afgelopen zondag bij Burgers & bier bar in de Uilenburg.

  Top service, top kwaliteit, we komen gauw terug.!

  Gr

  Cor en Jolanda

  Reply
 2. Pingback: Weekendtip: Winter Event Stadsstrand de Witte Sieb

 3. Pingback: De Bosch Weekend Tips

 4. Pingback: Den Bosch Weekend Guide voor 28 februari - 1 maart

 5. Pingback: Den Bosch Weekend Guide voor 8, 9 & 10 mei!

 6. Pingback: Den Bosch Weekend Guide voor 16,17,18 & 19 mei

 7. Pingback: Den Bosch Weekend Guide voor 26, 27 & 28 juni

 8. Pingback: Boutique hotel 't Keershuys op de Uilenburg

Leave A Reply

Google+