Café Banier: Bites & Borrels in de Korte Putstraat

2

In één van de gezelligste straten van Den Bosch (de Korte Putstraat) vind je Café Banier. Banier is een super gezellig borrelcafé. Ga hier bijvoorbeeld eens lekker borrelen met vrienden vooraf of na het eten bij één van de vele gezellige restaurants in de Korte Putstraat. Het hele jaar door kun je bij Banier heerlijk borrelen op de loungebanken op het ruime (verwarmde) terras of je kunt gezellig aan de bar hangen of plaatsnemen aan een van de hoge tafels.

terras-banier

bar-banier-den-bosch

Banier wordt gerund door Alexander & Bobby de Vaan (beide zijn bekende in het Bossche Horeca leven) Het horeca-leven is er namelijk bij hun met de paplepel ingegoten door hun vader Robbie de Vaan van Café Plaats Royaal!

alexander-de-vaan

De broertjes de Vaan zijn fan van gin-tonic, en wie niet?! Ze hebben veel soorten Gin, elk met eigen garnering om het speciaal voor je te maken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit: Hendrikc’s, frisse Mombasa Club Gin en Bathtub Gin. Lekker :-)!

Gin-tonic-banier-den-bosch

mombassa-gin-banier-den-bosch

Gin zin in Gin?! Dan heb je keus uit maar liefst 18 speciaal biertjes.
bierkaart-banier

Warning: kom je na 21.00 uur langs bij Banier, grote kans dat je apezat naar buiten rolt en het licht uit doet, want bij Banier is het altijd gegarandeerd gezellig.
Good to know: Banier is 7 dagen per week vanaf 16:00 uur geopend!

Volg Banier ook op Facebook


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Noëlle
Google+