Carnaval in Oeteldonk: De leukste kleding, emblemen & musthaves

Het hoge woord is er al een tijdje uit: De OC heeft laten weten dat Carnaval in Oeteldonk niet doorgaat. Maar we zijn nou eenmaal Oeteldonkers en die kiel trekken we hoe dan ook aan. Al is het maar voor op de bank. Oeteldonk borrelt namelijk ook gewoon thuis.

Tijdens onze zoektocht naar de leukste Oeteldonk kleding en emblemen kijken we niet alleen bij de OC, maar ook online bij Oeteldonkstijl. Zo vonden we in deze webshop weer de leukste Oeteldonkse musthaves die we per se willen hebben.

De allerleukste Oeteldonk kleding en emblemen voor op je kiel. Bekijk al onze favoriete rood-wit-gele musthaves, zoals het stoffen Oeteldonkse mondkapje!

Carnaval in Oeteldonk: kleding, emblemen & musthaves

We vonden niet alleen de leukste Oeteldonk kleding en emblemen voor op je kiel. Ook ontdekten we te gekke stoffen mondkapjes in leuke prints. Mondkapjes zijn momenteel niet meer weg te denken en worden waarschijnlijk ook nog eens verplicht. Dus naast al die fijne Oeteldonkse musthaves in ons winkelmandje, lopen wij zo lekker door de Bossche straten te flaneren – geheel in stijl – mét een stoffen Oeteldonk mondkapje!

Stoffen Oeteldonk mondkapje

Van alles wat we per se willen hebben, met stip op 1: Het stoffen Oeteldonk mondkapje! De mondkapjes zijn niet medisch, gemaakt van katoen en uitwasbaar. Lèkker z’nne rôôd wit gele veur op ons bakkes!

Oeteldonkse kleding: Rôôd wit gele sokken

Er is minstens één kledingstuk dat we toch elk jaar weer moeten vervangen: Oeteldonkse sokken. Die halen simpelweg de laatste dag van Carnaval niet eens. Zo smèrrig en kapot zijn ze dan. En we kunnen niet zonder. Misschien dit keer voor elke dag een nieuw paar kopen – of we nou thuis vieren of gewoon lekker buiten de deur!

Oeteldonk embleem met uitspraak: IK ZIE OE GÈRE

Altijd fijn als iemand dat tegen ons zegt. Dat mag vaker! Daarom zijn wij zo fan van dit Oeteldonk embleem met uitspraak. Kunnen we hier ook een zak van bestellen? Delen wij ze uit aan iedereen die we lief vinden.

Overigens zijn er ook andere leuke Oeteldonk emblemen met uitspraak te verkrijgen. Wat dacht je van: ‘Ken munne mens nie veinde‘ of ‘Van wie bende gij d’r e’ne?’

Rôôd wit gele Oeteldonks heuptasje

Wij zijn een sucker voor fanny packs. Lekker retro! En superhandig. Gelukkig zijn onze gebeden verhoord, want er bestaat een Oeteldonk-variant. Hebben!

Oeteldonk glitterstenen voor op je gezicht

Elk jaar zien we de mooiste koppies voorbij komen. Rood gestifte lippen, linten in het haar én van die glitterstenen op het gezicht. Het ziet er in ieder geval helemaal gezellig uit. En wij willen ze ook.

Oeteldonks kroko spelleke

En toen viel ons oog hierop! (!!) Je kent dat spelletje van vroeger? Je weet wel met die krokodil waar je een vinger in z’n bek moest stoppen? We willen niemand aanzetten tot ongezonde dingen. Maar laten we zeggen dat dit de volwassen versie is. Met koordje voor om je nek.

Zonder grappen. Dit ding moeten we gewoon hebben!

Een eigen Oeteldonk embleem ontwerpen

Wat vinden jullie van een Den Bosch City Blog embleem? Wij zouden het wel cool vinden. Misschien moeten we maar even rond de tekentafel gaan zitten. Want bij Oeteldonkstijl kun je gewoon eigen emblemen laten maken.

Het embleem 2021: Oeteldonk borrelt krijgen we natuurlijk gewoon in de bus als lid van de Oeteldonkse Club. Verder zijn we echte verzamelaars als het om Oeteldonkse accessoires gaat. Zo vonden we ook leuke bretels en oorbellen. We krijgen er geen genoeg van!

Oeteldonkstijl | website | Facebook | Instagram

Advertorial – Oeteldonkstijl is opgericht door Bossche ondernemers met een liefde voor Oeteldonk. Via de webshop bieden zij een groot assortiment traditionele en nieuwe Oeteldonk producten.

Bekijk ook:


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Google+