Verhuisbericht: Conceptstore 21 vindt nieuw plekje in de Snellestraat

0

De Snellestraat begint steeds meer een walhalla te worden voor de shopliefhebber die op zoek is naar echte unieke spulletjes. Met de verhuizing van Conceptstore 21 hiernaar toe, is de straat weer een fijne winkel rijker.

Eigenaresse Myrthe zat met haar winkel aan het eind van de Hinthamerstraat, maar daar voelde ze zich niet meer op haar plek. ‘Ik zat daar tussen heel andere type zaken, zoals een coffeeshop. Eigenlijk kwam mijn winkel daar niet zo tot z’n recht.’

Conceptstore

Dat doet het in de Snellestraat zeker wel, waar veel unieke conceptstores in en rondom heen zitten. Conceptstore 21 zit precies tegenover het terras van restaurant DIT. Loop zeker even binnen, want je vindt er veel bijzondere hebbedingetjes.

Conceptstore 21 staat voor uniek design van Nederlandse ontwerpers. De passie voor wonen en design druipt er vanaf en is terug te vinden in het gehele assortiment. De winkel heeft een industriële maar rustige look en je ziet meteen dat Myrthe gevoel heeft voor stijl. ‘Ik heb hier iets minder ruimte dan in de vorige winkel, maar kan alles er in kwijt wat ik wil. Ik hou ervan als het niet te vol is.’

  

Je voelt je hier als een kind in een scandinavisch snoepwinkel. Je ziet leuke planten, grappige accessoires, boeken die je meteen wilt hebben en mooie leren tassen. Maar je mag hier ook gerust alleen rondsnuffelen. Myrthe begroet je altijd met een glimlach en vertelt graag over haar winkel en de spullen die ze verkoopt.

Buiten zelf woonaccessoires ontwerpen en maken doet Myrthe daarnaast ook alles zelf: Van nieuwe ontwerpers zoeken, tot instagram beheren, tot inkopen, tot een eigen webshop beheren.

    

Design duur? Niet hier. De producten zijn uniek, vaak handgemaakt en toch betaalbaar. Je hele interieur inrichten is geen optie, maar als je op zoek bent naar leuke musthaves of een uniek cadeau om iemand te verrassen, breng dan zeker even een bezoek aan Conceptstore 21.

Good to know: Myrthe update elke maand haar shop met nieuwe producten & je kan bijna alles online kopen in haar eigen webshop Room 21

Waar: Snellestraat 29a, 5211 EM Den Bosch.

Openingstijden: Woe & vrij 10:00 – 18:00 | Don 10:00 – 21:00 | Zat 10:00 – 17:30 | Zon 12:00 – 17:00

Contact: info@room21.nl, www.room21.nl


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Lifestyle,Shoppen,Wonen

Leave A Reply

Google+