De Grote Bossche Show! LIVE 22 januari

0

De Grote Bossche Show wordt vrijdag 22 januari LIVE gepresenteerd en brengt een hele avond interactieve Oeteldonkse gekkigheid in jouw huiskamer. Je speelt live mee met leuke spellen en kunt daarbij te gekke prijzen winnen zoals een overnachting bij The Duke Hotel en een rondvaart met de sloep van Bossche Boten.

Met Bossche presentatoren

De presentatie vanuit een spectaculaire TV-Show studio wordt gedaan door Hans Tervoort, Esther Vijverberg, Danielle van den Berg & Nicky van de Ven. Met als notaris Roger Schouten. Achter de draaitafel staat Kermit dun Kwakert. Samen gaan deze Bosschenaren er met jullie een ouderwets gezellige Oeteldonkse avond van maken.

Oeteldonk, ‘t borrelt al

Deze online show zit vol Oeteldonkse gezelligheid, Kermit d’n Kwakert die de hitjes verzorgd en met spellen zoals Vincent van Gok, Bekertje-bekertje, ‘t Loopt volledig uit de band en Meloenenjacht. Vanuit thuis kun je gezellige foto’s insturen naar de studio, telefonisch live in de uitzending komen én meespelen op je eigen persoonlijke speelkaart en quiz-app. Zorg wel dat je voldoende Oeteldonkse kennis in huis hebt, want het thema is – Oeteldonk, ‘t borrelt al!

Oeteldonkse en Bossche prijzen

Alles is in Oeteldonkse en Bossche stijl. Dus ook de prijzen die deze avond te winnen zijn. Zo zijn er 2 kaartjes voor Grand Gala du Kwek of een Foe Jong Bende huisconcert te winnen. Maar ook een bijzondere overnachting op de GM-26 Bed&Boat, kaartjes voor een SMÈRRIG festival en vaartochten + proeverij op de sloep van Bossche Boten. Voor als we na Corona weer los kunnen!

Bijzonder overnachten in Den Bosch kade
GM-26
SMERRIG
SMÈRRIG
Bossche boten rondvaart
Bossche Boten

De Grote Online Tv Show App

Na het kopen van je kaartje ontvang je de speelkaart via de mail. Het makkelijkste is om deze 22 januari uitgeprint erbij te hebben. Op jouw ticket kun je een code vinden waarmee je eenmalig op één telefoon kunt meespelen.

Tijdens de avond speel je meerdere rondes via de TV-Show quiz-app. Met alle spelers in de ranglijst kun je strijden tegen jouw vrienden, familie of collega’s.

De livestream van de show is via YouTube te zien. Makkelijk als je dit via de TV doet, zodat je jouw telefoon kan gebruiken voor de quiz-app.

Borrelt Box met lekkers voor thuis

Voor deze avond kun je ook een Borrelt Box bestellen met lekkers voor 2 personen. Samengesteld door Bossche ondernemers. Zo steun je de lokale horeca weer een beetje! De Borrelt Box kost €25,11. Voor de exacte inhoud check je even de link.

De Grote Bossche Show winnen

De Grote Bossche Show | Facebook | Instagram
LIVE! Vrijdag 22 januari 2021 20:00 uur

Online kaartjes kopen
Borrelt Box voor thuis kopen
Spel app downloaden
(download deze voor 22 januari)


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Noëlle

Leave A Reply

Google+