De Nieuwe Aanwinst van Den Bosch: Bistrotheek PUIK

Per 1 juni 2017 is Nescio in de Hinthamerstraat in Den Bosch veranderd in Bistrotheek Puik. Het pand is omgetoverd tot een fijn restaurant met warme sferen. Klassiekers zoals escargots, rillettes van eendenbout en de salade Perigord zijn hier op de kaart te vinden. Niet alleen de Franse keuken heeft zich gesetteld in Bistrotheek PUIK, maar ook kun je hier terecht voor een Poké bowl, Peking eend of de spectaculaire Dorade in zoutkorst.

Bistrotheek PUIK Den Bosch Plateau PUIK

Voor Een Knipoog Naar de Franse Keuken

… maar met een werelds tintje. De keuken bereidt de Franse klassiekers, maar met een eigen twist. Daarnaast worden er ook uitstapjes gemaakt naar de Aziatische, Spaanse en zelfs Hawaïaanse keuken. We begonnen met een Plateau PUIK en een plankje met Man’ouche. Goed als je niet kan kiezen, zoals wij. De Man’ouche was een echte verrassing van Libanees oerbrood met dip van za’atar en humus, mango en granaatappel. Op het Plateau Puik vonden we charcuterie, een Poké bowl, de rillettes van gekonfijte eendenbout, parelhoender met meiknol en knolselderij en escargots PUIK. Dit plateau is altijd een verrassing en heeft een selectie van voorgerechten en charcuterie.

Bistrotheek PUIK Den Bosch Libanees brood

Bistrotheek PUIK Den Bosch Parelhoender

Ronde Twee Bij Bistrotheek PUIK

Wat een goed begin! We gingen verder met nog drie gerechtjes om te delen, zodat we wat meer konden proeven. De gyoza van pulled pork, de tonijntartaar en de salade Perigord haalden de selectie. En wat een feest is dat zeg. Alles ziet er prachtig uit en de smaak is ook dik in orde. De tonijntartaar komt met Baba Ganoush en parelcouscous. Dit is echt een topcombinatie. De gyoza en salade Perigord met gerookte eendenbout waren even spectaculair. Je zult vast versteld staan als we zeggen dat we alle borden leeg hebben gegeten, Niet heel gek dat we geen plek meer over hadden voor een toetje. We hadden onze zinnen al gezet op het kaasplankje maar die zal dus nog even moeten wachten…

Bistrotheek PUIK Den Bosch Salade Perigord

Bistrotheek PUIK Den Bosch Gyoza

Het Oog Wil Ook Wat

Restaurant PUIK heeft oog voor detail. Je ziet het aan hoe de gerechten zijn opgemaakt met vrolijke kleuren, figuren en op prachtig servies. Je ziet het terug in de leuke accenten op tafel, op de muren en zelfs aan het plafond. Maar ook zeker de bediening klopt tot in de puntjes! We werden van begin tot eind in de watten gelegd. Alles was PUIK in orde! We kunnen met zekerheid zeggen dat Den Bosch er een pareltje bij heeft.

Bistrotheek PUIK Den Bosch Interieur

Bistrotheek Puik Facebook | Website

Contact: 073 610 0900 | reserveren@bistropuik.nl

Adres: Hinthamerstraat 80, ‘s-Hertogenbosch

Openingstijden:
Ma: Van 17:00 tot 22:00
Di: Van 17:00 tot 22:00
Wo: Van 17:00 tot 22:00
Do: Van 17:00 tot 22:00
Vr:   Van 17:00 tot 22:00
Za: Van 12:00 tot 22:00
Zo: Van 12:00 tot 22:00


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Leave A Reply

Google+