Den Bosch City Blog Weekend Guide voor 10 – 12 april!

0

Cheers to the freakin’ weekend, het is weer zo ver! De zon schijnt en het weekend mag weer gevierd worden. En zoals jullie inmiddels van ons gewend zjin hebben we weer een aantal leuke dingen voor jullie op een rijtje gezet. Enjoy!


 

Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.40

  • Na 9 jaar weer terug in de Brabanthallen GO! Après Ski! Dus haal die lederhosen en dirndel jurkjes zaterdag maar weer uit de kast en lal mee met o.a Wolter Kroes en Jan Smit
  • W2N8 presents – Duketown DJ Bash
    Met de beste DJ’s van Bossche bodem. Dat belooft zaterdag een mooi en stevig feestje te worden in de W2! Lees hier meer >>
  • Newskoolfest is terug met een gloednieuwe editie! De vijfde editie vindt plaats op zaterdag in het World Skate Center met niemand minder dan ZWART LICHT! VOL = VOL.

eten en drinken

  • Rosé en Sushi lovers opgelet! Vrijdag vanaf 17:00 uur opent  Wijnbar Bij Dirk het rosé seizoen. Met prachtige rosé’s en heerlijke verse sushi die wordt bereid door de voormalige sushi chef van restaurant Spoon. Yum!
  • Onze favoriet van het weekend op zondag. Opening van het terrasseizoen 2015 in de Korte Putstraat. Het wordt een gezellige dag met heerlijke gerechten, verfrissende dranken en live entertainment. Ook aan de kleintjes is gedacht!

Things to do
Voorjaarsfair Lentiade. Laat je verrassen en inspireren door van alles op het op het gebied van o.a. country lifestyle, fair trade, kunst, mode, brocante, persoonlijke verzorging, tuinmeubelen, culinaire streekproducten en lekkernijen.


Museum den bosch

Mooie kunst hoeft niet duur te zijn. Dat bewijst de huidige expositie in de Dutch Art & Design Salon (Lange Putstraat 10). Daar loopt nog tot 25 april de expositie ‘Unieke schilderijen tot € 350!’


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

Fijn shoppen in de stad? Dan moet je zeker binnen stappen bij de volgende winkels:


 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/denboschblog

Noëlle

Leave A Reply

Google+