Den Bosch Paas Weekend Guide voor 14 -17 april

0

Hé Paashaas!

Pasen een suffe bedoeling? Niet in Den Bosch! Tijdens het Paasweekend zijn er in onze stad verschillende fijne alternatieve voor de Paasmis in de Sint Jan of eieren schilderen bij Tante Corrie. Wij zetten ze even voor je op een rijtje.

Éen van zo’n fijn alternatief is een uitgebreid Paasontbijt of een wat latere Paasbrunch. Met z’n allen rond de tafel en genieten van het leven; daar gaat het toch ook gewoon allemaal om met Pasen. Het is natuurlijk nóg meer genieten als het voor je wordt klaargemaakt… Dat doen ze hier:

  • Zoetelief Op eerste én tweede Paasdag vanaf 09.30 (à la carte). Ze zijn al een pro in ontbijtjes maken, want je kunt elke zaterdag én zondag ontbijten bij Zoetelief. Een dikke vette aanrader! Nieuwsgierig? Bekijk hier dan snel het ontbijt bij Zoetelief!
  • Eetbar DIT Altijd goed. Op eerste én tweede Paasdag voor €17,50 p.p. en kids voor de helft. Wel even reserveren.
  • Vlaamsch Broodhuys Op eerste Paasdag gesloten maar op tweede Paasdag geopend voor een heerlijk Paasontbijt (€16,95) , een uitgebreide Paasbrunch (€18,95) óf een speciale Paas high tea (€21,95)
  • Breton Hier kun je elke zondag al terecht voor een uitgebreid brunchmenu en dus met Pasen ook! Met een speciaale 5-gangen Paasbrunch voor €30,-. Wel even reserveren.
  • Noble Een bijzonder brunchmenu à la Noble: 12 bites en gerechten in 4 gangen. Dit voor €48,- per persoon, €24,- voor kinderen t/m 12 jaar. Reserveren is gewenst.
  • Buurt Bij de Buurt houden ze niet van ergens aan vast moeten zitten en dat is met Pasen wel zo lekker. Je kunt hier de hele dag binnenlopen om je volledig te storten op het Paasbuffet. Prijs staat er niet bij, zal wel een verrassing zijn ;)
  • D’n Boerderij Een lekkere boerse brunch op d’n boerderij. In buffetvorm voor €26,50 p.p. (kids €12,00)

Paasweekend Guide

Eerst even uitslapen …

Is dit je allemaal iets te vroeg, houd je niet van croissantjes, ga je ‘s morgens toch naar de Sint Jan of moet je in de middag bij Tante Corrie eieren schilderen? No problem! Ook daar heeft Den Bosch rekening mee gehouden.

  • Wijnbar Bij Dirk Eieren m’n hol heeft Dirk gedacht. Pasen bij Dirk smells rather fishy met hun razend populaire Fruits de mer party! De beste wijnen met goeie vangst, vanaf 15.00 uur. Kosten zijn €46,50 p.p. Even reserveren van te voren.
  • Ding Dong In China vieren ze dus blijkbaar ook fanatiek Pasen. Hoe? Met een compleet Chinees menu voor €37,50.
  • Roels SING ALONG! Op eerste Paasdag lekker de longen uit je lekkere lijf zingen en dan tweede Paasdag lekker uitkateren met één of meerdere van de hierboven genoemde opties. Prima Pasen!

Ga je toch zelf achter het fornuis staan? Dan raden we je aan om aanstaande zaterdag (van 3 tot 6) even binnen te wippen bij Proef. Proef’s Paas Proeverij is dé kans om een lekker wijntje te scoren. En ook leuk: ze verkopen deze dag ook heerlijke asperges uit Cromvoirt. Gratis toegang!

Heb jij nou nog een leuke tip om deze Paasdagen door te komen? Missen we absoluut iets in dit lijstje? Let us know! Voor nu,

Paasweekend Guide 


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Noëlle

Leave A Reply

Google+