Den Bosch Easter Weekend Guide voor 3 – 6 april

0

Het is paasweekend; hallo paaseitjes, -brunches en hallo kilo’s! Who cares, het is Pasen. Pasen wordt overal weer gevierd en er is dit weekend superveel leuks te doen. Met vrienden/familie lekker feesten en borrelen of met je kroost naar de film, kleien en knutselen, you can have it all!

Happy Easter!

<img src=”Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.26.07.png” alt=”Uitgaan in Den Bosch”/>

 • Soul Live. Vrijdag 3 april in de W2. Met de lekkerste soul van vroeger tot nu! Dansen op de tracks van James Brown, The Jackson 5, Aretha Franklin tot aan Maxwell, D’Angelo en Joss Stone..
 • Zondag 5 april Easter special van de Sing a Long bij Roels.

<img src=” Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.58.png” alt=”Things to do in den bosch”/>

 • Moerputten By Night. Op zaterdagavond 4 april, in het paasweekend, kun je een unieke nachtwandeling door natuurgebied De Moerputten beleven. Een tocht vol verwondering, rust en zinnenprikkelingen. Lees hier meer >>
 • Proef het voorjaar op zaterdag 4 april bij Wijnwinkel Proef. Er zullen maar liefst 40 wijnen openstaan die je van 15:00 uur tot 19:00 uur kunt proeven… Dus met die wijn voor de Paasbrunch moet het goed komen.

<img src=”Schermafbeelding-2015-01-08-om-14.00.07.png” alt=”eten en drinken in den bosch”/>

 • Ben jij al wel eens op de vrijdagmiddag borrel van Café de Boulevard op de Markt geweest? Schijnt erg gezellig zijn. Dus neem je collega’s, vrienden, buurman mee en proost op dat heerlijke lange Paasweekend!
 • 1e & 2e Paasdag organiseert restaurant Noble een heerlijke Lazy Paasbrunch: alle tijd voor familie en vrienden. Niets heerlijker dan met elkaar te genieten van een ontspannen brunch Noble style. Met als starter: champagne, Yum!
 • 2e paasdag kun je genieten van een heerlijke Paasbrunch in het proeflokaal van Kasteel Maurick in Vught. Vanaf 12 uur staan er allerlei lekkere lekkernijen en sapjes klaar. Reserveer snel een plaatsje. Bij goed weer is het terras ook geopend. Vol=Vol Kosten: Volwassen 19,50 euro en kinderen vanaf 5 jaar 13,50 en onder 5 jaar gratis.
 • Lekker Easter kippetjes uit de rotisserie eten bij Tic Tac. Ideaal, de kippetjes zijn ook af te halen voor thuis!

 

Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.26.02

 • Piepkuikens (6+). Een film over 2 vriendinnen die een avontuurlijke tocht maken om de eendjes te redden. Draait vrijdag en zaterdag in de Verkadefabriek
 • Zondag gaat de Paashaas een schat verstoppen bij de IJzeren man. Ga met het gezin op zoek naar de schat van de Paashaas. Lees hier meer>>

<img src=”Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.48.png” alt=”shoppen in den bosch”/>

Zin om te shoppen op 2e paasdag? Oh & Westside zijn geopend.


Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

 • Fresh meat van Comedy Kitchen vrijdag in het Theater aan de Parade. Comedy Kitchen is hèt uithangbord voor female comedy in Nederland. Een knallende avond vol stand-up comedy en cabaret dóór vrouwen, vóór iedereen.
 • Kusje erop (try out) van Niet Schieten vrijdag & zaterdag in de Verkadefabriek. Niet Schieten herstelt het heldendom in ere. Ze gaan de strijd aan met de kusje-erop-mentaliteit.
 • Koffie bij de piano, hier krijgen jonge pianisten de kans om zich aan het publiek te presenteren. Zondagochtend om 11:00 uur in het Theahter aan de Parade

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!
Noëlle

Leave A Reply

Google+