Den Bosch Weekend Guide – 12, 13 & 14 juni

Den Bosch City Blog heeft weer een nieuwe Weekend Guide voor jullie geschreven. We delen onze fijnste winkels in Den Bosch, horeca waar we gek op zijn en leuke dingen om te doen. Enjoy the weekend!

Volg RIVM-richtlijnen en blijf op de hoogte van actuele informatie.

Winkelen in Den Bosch

 • Oak is een mini-warenhuis in Den Bosch, vol met spulletjes voor in huis of in de kledingkast. Van de collecties worden wij hebberig!

 • De kledingwinkel Jutt, het zusje van Juul, is te vinden in de Kolperstraat in Den Bosch. We tipten deze twee leuke winkels ook in ons lijstje voor NS Favourites.
Todays-Favourites-Winkel-Den-Bosch
 • Speaking of which, nog een favorietje uit deze lijst is Hello in de Fonteinstraat. Deze stylish concept store heeft een mix van fashion, sieraden, zonnebrillen, sweaters, caps en zelfs lampen.
 • Bij Boergondisch in de Vugherstraat halen wij de lekkerste producten voor thuis op tafel. Deze speciaalzaak heeft de lekkerste kazen en vleeswaren, maar je kunt er ook terecht voor een heerlijke lunch.

Terrasje, hapje, drankje

 • Yalla Yalla Foodbar heeft de lekkerste gerechten geïnspireerd op het Midden-Oosten. Je kunt daar terecht voor lunch en diner, of take away bestellen voor thuis.

 • Bij Drab drink je koffie zoals het hoort. Drab is één van de beste koffiebars van Nederland. Tijd voor een lekker bakkie hier dit weekend!

 • Eetbar De Stadt is één van onza favo plekjes in Den Bosch. Dit tentje zit op de hoek van de Verwersstraat en de Lange Put. Je kunt er op elk moment van de dag terecht en dat doen we dan ook graag! PS. Bekijk ook hun hilarische captions op social.
Hello-My-Friend-Den-Bosch
 • Hello My Friend is een hip tentje in de Uilenburg. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch en diner. De menukaart is werelds georiënteerd, waardoor kiezen erg lastig is. It’s all so good! Ohja, vanaf dit weekend kun je ook bij hun terecht bij Terras aan de Haven! Lekker eten en drinken op de vlonder bij de Smalle Haven.

 • We schreven er deze week al eerder over, Patatje Tem. Bij Tem haal je lekkere en verse dagmaaltijden voor thuis. Check ook zeker even het Vaderdagmenu voor volgende week!

Bekijk ook: De tofste nieuwe terrassen in Den Bosch dankzij corona

Toffe dingen om te doen

 • Neem een kijkje in één van de mooiste galeries van Den Bosch, MPV gallery. Binnenkort verhuist de galerie naar Oisterwijk. Pak dus snel je kans voor laatste bezoekje.
Marc Lagrange
Foto gemaakt door Marc Lagrange
 • Varen in een eendje! Bij De Vlotte Vloot kun je varen in een normaal sloepje. Maar als je echt een toffe ride wilt, huur dan een elektrisch eendje! Nu maar hopen dat het weer bijtrekt.

Bekijk ook: 11x Fijne hotels in het centrum van Den Bosch

Events & andere weekendplannen

VRIJDAG 12 JUNI

Van 10:00u tot 11:30

 • Ga mee suppen vanaf stadsstrand De Witte Sieb met SupClub Den Bosch. Bekijk Den Bosch eens vanaf het water. Aanmelden kan via 0613272942.

Van 19:15 tot 21:00

 • [ONLINE] SMÈRRIG Pubquiz #2 – We deden al mee met de eerste editie van de Smèrrig Pubquiz. Wat hebben we toen gelachen! Dit moet je vooral doen met een pilsje in je hand. Verwacht fijne plaatjes en veel slap geouwehoer. Houden we van.

Van 18:00 tot 20:30

 • Armed Cloud + Live diner – Willem Twee Poppodium organiseert Willem Twee Punt Nul, een show inclusief live diner en toegang tot de exposities tot de exposities van Willem Twee kunstruimte. Deze vrijdag is het de beurt aan Armed Cloud. Zij performen een mix van stevig gitaarwerk, lompe grooves, catchy melodieën en goed doordachte songteksten.

Van 20:30 tot 23:00

ZATERDAG 13 JUNI

Van 09:00 – 10:00

 • Doe een yogales mee met CONCRETE urban yoga op de vlonder bij Buurt. Je betaald €12,50 per les en aanmelden doe je via: concreteurbanyoga@gmail.com.
Concrete-urban-yoga

Van 10:30 tot 12:00

 • Ga mee suppen vanaf stadsstrand De Witte Sieb met SupClub Den Bosch. Bekijk Den Bosch eens vanaf het water. Aanmelden kan via 0613272942.

Van 11:00 tot 13:00

ZONDAG 14 JUNI

Van 09:00 – 10:00

 • Doe een yogales mee met CONCRETE urban yoga. Elke zondag kun je meedoen met Yoga Jungle, yoga op een pop-up locatie op één van de groenste plekjes in de stad. Je betaald €12,50 per les en aanmelden doe je via: concreteurbanyoga@gmail.com.

HELE WEEKEND

Van 12:00 tot 18:00

 • Dit hele weekend wordt er bij Doogan Records instore sets gedraaid. Met vrijdag Habibi Gun, zaterdag Disco Billen en zondag Coco Maria & Palo Santo.

Bekijk ook:
5x Lekker Lunchen in Den Bosch
Het Eerste Flammkuchen Restaurant van Nederland: Tappunt Zuid!
De hotspots van modeontwerper Janice in Den Bosch


Heb je nog meer tips die niet in de Den Bosch City Blog Weekend Guide staan? Laat het ons dan weten in de comments hieronder!

Wil je een event aanmelden voor een volgende weekend guide? Stuur ons dan even een berichtje via info@denboschcityblog.nl

Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Leave A Reply

Google+