Den Bosch Weekend Guide voor 13 – 15 maart!

0

Wij zijn weer helemaal klaar voor het weekend, en woww wat een heerlijk voorjaarsweer is het. Dit wordt zeker een weekend dat je jezelf niet hoeft te vervelen. Want ook dit weekend kun je je weekend weer bomvol plannen met allemaal leuke dingen. Lees snel onze weekendtips in onze nieuwe Weekend Guide! Make it a good one!

<img src=”Schermafbeelding-2015-01-08-om-13.59.34.png” alt=”clubbing uitgaan den bosch”/>

Jij & Ik presents: Last night DJ Sebasco (Sebke)
Wanneer: Vrijdag
Waar: Borrelcafé Jij & Ik
Wat: DJ Sebasco zet voor de allerlaatste keer de Jij & Ik op z’n kop. Het beloofd een mooi feestje en een memorabele avond te worden. Met in het voorprogramma DJ KIT-T (terug van weggeweest!). Kom op tijd want vol = vol. Open vanaf 20:00 uur.

P79 presents: Detroit Swindle
Wanneer: Vrijdag aanvang 23:00 uur
Waar: P79
Wat: Detroit Swindle, is wellicht het bazigste house duo wat ons kikkerlandje momenteel rijk is. Support door Losjes, die voor deze avond een speciale warming-up set zullen neerzetten. Better wear your dancing shoes!

Club V presents: DOKA
Wanneer: Zaterdag aanvang 23:00 uur
Waar: Verkadefabriek
Wat: Voor de KICK-OFF van de nieuwe editie van Spatial Outdoor festival, warmen de mannen van Spatial alvast op in de Verkadefabriek. En ze hebben niemand minder uitgenodigd dan de opkomende techno legende DOKA!

 

<img src=”Schermafbeelding-2015-03-05-om-17.17.32.png” alt=”muziek en theater den bosch”/> 

Diederik van Vleuten: amuserend cabaret op topniveau
Waar: Verkadefabriek
Wanneer: Vrijdag 20:30 uur

Literaire Manifestatie: De 19e editie beloofd een waar spektakel te worden
Wanneer:
Vrijdag
Waar: Theater aan de Parade

Roosbeef + G  de singer songwriter: unieke stem en prachtige teksten
Waar: W2 Poppodium
Wanneer: Zaterdag vanaf 20:00 uur

Strawberryfruitcake: gegarandeerd met de voetjes van de vloer! Hits uit de 70’s tot nu worden overgoten met een heerlijk groovy sausje.
Waar: De Keulse Kar vanaf 21:00 uur
Wanner: Zaterdag

 

<img src=”Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.58.png” alt=”things tot do den bosch weekendtip”/>

Indoor Brabant – Zachtjes horen we de paardenvoetjes...
Wanneer:
donderdag tot zondag
Wat: Dit weekend zijn de Brabanthallen het hoogtepunt voor de liefhebber van de Hippische sport. De complete wereldtop inclusief onze eigen olympische kampioenen vertonen 4 dagen lang hun kunnen: dressuur, jumping en nog veel meer. Geen paardenliefhebber en je vriend(in) wel. Niet getreurd je kunt je op Indoor ook prima vermaken aan de bar of in de plaza waar de mooiste merken zoals bijvoorbeeld Mercedes hun parade paardjes laten zien. Klik hier voor het programma

City Game The Target
Wanneer
: Zaterdag 10, 12 & 14:00 uur
Waar: Op de markt
Wat: Zin om eens gangstertje met je familie of vrienden te spelen? Ga dan gratis The Target spelen. The Target is een spannende citygame op je smartphone. ‘The target’ kun je nu GRATIS uitproberen. Verzamel een groepje van 3 tot 20 spelers voor een spannende achtervolging in de straten van Den Bosch. Geschikt vanaf 10 jaar. Lees hier meer

Historisch Rondje IJzeren Man
Wanneer: Zaterdag & Zondag vanaf 10:00 uur
Waar: Strandhuys (IJzeren mang)
Wat: Beleef de IJzeren Man en zijn historie! Heerlijk wandelend op pad met vriend(in), familie of het hele gezin. Tijdens het ‘rondje IJzeren Man’ scan je de QR codes om de bijbehorende vragen te kunnen beantwoorden. Inclusief een kopje koffie, thee of ranja bij terugkomst in het Strandhuys.

 

<img src=”Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.48.png” alt=”shoppen in den bosch”/>

Op zoek naar leuke kado’s of leuke spulletjes voor je tuin of interieur. Loop dan eens binnen bij Webshops Only in de Vughterstraat.

Genieten van een heerlijke wijn op de bank of in het zonnetje in je eigen tuin de beste wijnen scoor je bij Wijnwinkel Proef… Te leuk dat je hier nog kan proeven ook!

 

<img src=”Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.26.02.png” alt=”tips voor kids den bosch”/>

Wiplala de familiemusical naar het beroemde boek van Annie M.G. Schmidt. Te zien a.s. zaterdag om 15:00 uur in de Verkadefabriek.

Knippen, timmeren en nóg veel meer in de Zondagstudio bij Stedelijk Museum ‘s Hertogenbosch!

 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!

 

Noëlle

Leave A Reply

Google+