Den Bosch Weekend Guide – 19, 20 & 21 juni

Een weekendje in eigen stad, wij van Den Bosch City Blog vinden dit he-le-maal niet erg. In Den Bosch is er altijd genoeg te doen. Bovendien zitten we gewoon te azen op al die nieuwe leuke terrassen in de stad. Ohja, en dit weekend is het Vaderdag. Genoeg redenen voor een lekker weekend in Den Bosch!

Bekijk ook: De tofste nieuwe terrassen in Den Bosch

Den-Bosch-City-Blog-by-Studio-Dani

Winkelen in Den Bosch

Deze week zijn we vooral op zoek gegaan naar winkels waar ook de mannen zich thuis voelen. We moesten ten slotte op zoek naar een cadeau voor Vaderdag.

 • Wat dacht je van een potje private shopping met een stylist voor mannen? Hype Heroes is voor de gentleman rebel, zoals zij dat zelf zeggen. Kan jouw vent of vader mooi weer goed voor de dag komen.
 • Speaking of which, L’Atelier in de Snellestraat is nog zo’n ontzettende stylish winkel voor mannen. Met duidelijke taal, want de muurtekst ‘We are not your father’s tailor’ is niet te missen.
Westside-Den-Bosch
 • Westside is één van de leukste miniwarenhuizen in Den Bosch. Alles van kleding, accessoires tot aan interieur en boeken is hier te vinden. Word je gewoon hebberig van.
 • Wat worden we blij van een goede koffie, maar hier willen we niet altijd de deur voor uit. Bij Fortin in de Ridderstraat kun je terecht voor een kop perfecte koffie in de koffiebar of voor coffee gear voor thuis. Wie maakt papa zondag blij met een extra goed bakkie pleur?

Terrasje, hapje, drankje

 • Coffeelab Den Bosch is altijd een fijn plekje geweest voor een hapje of een kop koffie (ijskoffie!!). Deze zomer hebben ze ook een eigen terrasje aan de Stationsweg. Dik kans dat je ons hier elke week tegenkomt.
 • Amber van Restaurant Disch in de Kerkstraat heeft de zaak goed op de Bossche kaart weten te zetten. Je kunt hier ontzettend lekker eten en de service is hartverwarmend. Ook kun je nog steeds een 4-gangen menu voor thuis bestellen.
Den Bosch City Blog
 • Vorig weekend ging het nieuwe Terras aan de Haven in Den Bosch open, waar ook Wijn bij Stijn onderdeel van is. Voor goede wijnen -met ook ruime keuze per glas- zit je bij deze wijnbar goed. Vergeet niet een hapje te doen, want het eten is ook uitstekend.
 • Bistro BON is gelegen in de altijd mooie Uilenburg. Verwacht hier Bossche gezelligheid en gewoon goede gerechten. Leuk voor een avondje uit of lekker even lunchen.
Sloep-varen-Den-Bosch
Credits: www.sloepvarendenbosch.nl

Leuke dingen om te doen in Den Bosch

 • Met Vaderdag kun je een sloeptocht winnen voor 9 personen door Den Bosch. Sloepverhuur Rondvaart Den Bosch maakt deze zondag de winnaar bekend. Hoe je kunt meedoen, lees je hier. Ook als je niet wint, is het tof om een sloep te huren voor een middagje varen door de Bossche wateren.

 • Sinds deze week is de nieuwe serie ‘Something Yellow’ bij Willem Twee te zien van kunstenaar Steve Napier. Een experimentele zoektocht leidde tot een verzameling dat antwoord geeft op ‘wat is, wat was en wat zal zijn’.

Events & andere weekendplannen

VRIJDAG 19 JUNI

Van 09:30 tot 11:00

Van 16:00 tot 00:00

 • Voor de vrijmibo kun je terecht in het Funpark van Van Aken. Vanaf 4 uur lekker borrelen en een pizza’tje uit de houtoven.
Funpark Tramkade door Studio Dani

ZATERDAG 20 JUNI

Van 16:00 tot 17:30

 • Er zijn nog een paar plekjes voor de suples en tour van SupClub Den Bosch. Vertrek is vanaf Stadsstrand De Witte Sieb en kosten zijn 25 euro inclusief materiaal. Aanmelden kan via info@supclubnederland.nl

ZONDAG 21 JUNI

Vanaf 14:00

 • Deze zondag kun je vanaf 14:00 genieten van hiphop en R&B classics met Sundays @ The Spot bij Van Aken Werkwarenhuis.

Van 14:00 tot 15:00

Internationale-yogadag-New-York
Internationale Yogadag in New York

Volg RIVM-richtlijnen en blijf op de hoogte van actuele informatie.

Bekijk ook:


Heb je nog meer tips die niet in de Den Bosch City Blog Weekend Guide staan? Laat het ons dan weten in de comments hieronder!

Wil je een event aanmelden voor een volgende weekend guide? Stuur ons dan even een berichtje via info@denboschcityblog.nl

Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Leave A Reply

Google+