Den Bosch Weekend Guide – 26, 27 & 28 juni

De zomer is officieel begonnen! En er staan heel wat leuke dingen op de plannen deze zomer in Den Bosch. Vanaf 1 juli komen er allerlei leuke initiatieven bij zoals Zomerterras Zuid en het Smakenrad – het grootste verplaatsbare reuzenrad van Nederland waar je op 50 meter hoogte kunt dineren.

Maar ook dit weekend is er genoeg te doen in Den Bosch! Quizzen, summer sales, zelf varen, outdoor yoga en fijne terrassen – Den Bosch verveelt nooit.

Volg RIVM-richtlijnen en blijf op de hoogte van actuele informatie.

Uilenburg-Den-Bosch

Winkelen in Den Bosch

 • Deze zaterdag begint de megasale bij Juul in de Kolperstraat. Ook zusje Jutt begint zaterdag met de summer sale. Maar als je even hun highlight story op Insta checkt, kun je je aanmelden voor de VIP sale op vrijdag – met extra korting!

 • Suitable is dé winkel voor de moderne man. In de winkel op de Schapenmarkt kun je terecht voor casual looks, maar ook voor een zakelijke outfit.
Oerwoud Den Bosch Groen
 • Voor altijd een favoriet van ons: Oerwoud. In deze plantenwinkel krijg je -zelfs als onervaren plant mama- zin om van je huis een urban jungle te maken. En als je er dan toch bent, pik meteen een koffie en een vegan taartje mee achterin de winkel.

 • Bij de Vintage Room in de Snellestraat vind je unieke items voor je interieur. Denk aan mooie kleuren, behang, verlichting en andere woonaccessoires. De winkel is inmiddels uitgebreid met een tweede ruimte ertegenover.

Bourgondisch eten & drinken

 • Vanaf deze vrijdag is de Chill Out Box verkrijgbaar, een picknickbox met allerlei lekkers! Er zijn twee soorten boxen en er is keuze tussen de original of veggie versie. Naast hapjes en drankjes komt er ook een playlist bij en een kletspot met vragen in. De box is online te bestellen en op te halen bij Tante Wonnie in de Hinthamerstraat.

 • Dit weekend is het Witbier Weekend bij Graven van Leuven. Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 01:00 kun je hier terecht om 10 verschillende witbiertjes te proeven. Oh, vergeet die goddelijke tosti’s niet!
noord brabants museum den bosch

 • Wisten jullie dat Pilkington’s één van de mooiste binnentuinen van Den Bosch heeft? Laten ze nou ook nog eens heerlijke gerechten op tafel toveren. Én ze hebben een eigen bakery met Engelse zoetigheden.

Bekijk ook: De tofste nieuwe terrassen in Den Bosch

 • Bij Café Herman zit je altijd leuk. Of het nu buiten op het terras is of binnen in de toffe watertoren. Speciaal op vrijdag en zaterdag serveren zij een zomers 3-gangen diner op het terras voor €28,50 pp. Reserveren kan hier.

Leuke dingen om te doen

 • Brouwerij Boegbeeld zorgt ervoor dat de Vrijmibo nooit meer saai is. Samen met je collega’s bestel je De Kutbier Vrijmibo met kutvragen. Voor €14,95 per medewerker krijg je een pakket met 3 verschillende biertjes, nootjes, een opener en kutvragen die door één van jullie gesteld wordt. Ze waarschuwen zelf: de vragen zijn flauw en je krijgt antwoorden die je misschien helemaal niet wil weten. Proost!

 • Zin om zelf een rondje te varen? Bij Zelf Varen Den Bosch krijg je een sloep en een vaarkaart mee en kun je op pad zonder vaarbewijs. Bekijk Den Bosch eens vanaf het water of vaar een schitterende zonsondergang tegemoet.
Tramkade Den Bosch City Blog

Events & andere weekendplannen

VRIJDAG 26 JUNI

Van 16:00 tot 00:00

 • Begin de vrijmibo chill bij Van Aken op de Tramkade. In het Funpark kun je relaxen met een biertje en een pizza uit de houtoven. Reserveren kan via 06 12 81 70 21 of bij de badjuffrouw.

ZATERDAG 27 JUNI

Van 09:00 tot 10:00

 • VOL! Normaal zijn zij op de vlonder bij Buurt te vinden, maar vandaag verhuist Concrete Urban Yoga naar het strand bij de Zuiderplas. Yoga at the beach heeft plek voor maximaal 5 deelnemers. Aanmelden kan via Facebook of Instagram. Kosten zijn €12,50.
Yoga Den Bosch Moerputten
Studio Essence

ZONDAG 28 JUNI

Vanaf 06:15 tot 08:15

 • De echte ochtendmensen kunnen meedoen met Walking Yoga voor Vroege Vogels door Studio Essence. Zie de dag tot leven komen bij de Moerputten en maak een combinatie van wandelen en yoga. Vertrek is om 06:15 vanaf de parkeerplaats en duurt ongeveer 2 uur. Kosten zijn €15,00

Van 09:00 tot 10:00

 • Begin je ochtend met Yoga op de vlonder (vlakbij Buurt) door Concrete Urban Yoga. Aanmelden kan via Facebook of Instagram en er is plek voor maximaal 5 deelnemers. Kosten zijn €12,50.

Van 14:00 tot 21:30

Van 15:00 tot 18:00

 • In teams van 2 personen ga jij in 8 rondes de strijd aan met andere kenners. Wie van jullie is de grootste Disney-fan? Deze zondag vindt de tweede editie van de Disney Quiz plaats georganiseerd door de Bossche Brouwers. Per team is de deelname €12,50.
mickey mouse riding on swing ride

Bekijk ook:


Heb je nog meer tips die niet in de Den Bosch City Blog Weekend Guide staan? Laat het ons dan weten in de comments hieronder!

Wil je een event aanmelden voor een volgende weekend guide? Stuur ons dan even een berichtje via info@denboschcityblog.nl

Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Leave A Reply

Google+