Den Bosch Weekend Guide voor 27 – 29 maart!

0

Weer of geen weer: het weekend is begonnen! En er zijn dit weekend superveel leuke evenementen, dus nog even een ‘zonnedansje’ doen met z’n allen. Zondag wordt helemaal een leuke dag: dan is de Noble Food Markt met allerlei lekkernijen en gezelligheid, en in de Kerkstraat is een modeshow en lifestyle event! Dat beloofd een mooie zondag te worden! Laat je vooral niet tegenhouden door het weer, YOLO ;)

clubbing


eten en drinken

  • De gezelligste vrijmibo is deze vrijdag vanaf 16:00 uur tijdens de pinxtos middag bij Doncurado.
    Pinxtos middag op vrijdag gemist? Niet getreurd zaterdagmiddag doen ze het bij Doncurdo vanaf 15:00 uur nog even dunnetjes over!
  • Zin in een lekkere vino op de regenachtige zaterdagmiddag, één van ons favoriete spots voor een heerlijk wijntje,met lekkere garnalenkroketjes of pata negra is Wijnbar Bij Dirk... Yum!

Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

  • En voor de dames, check zeker even OAK die hebben namelijk een onwijs leuke nieuwe collectie binnen… Daar word je vrolijk van!

Things to do

  • Onze favoriet op zondag de 1e editie van de Noble Food Markt. Leuk om heen te gaan met vrienden, familie of het hele gezin. Laat je zeker niet tegenhouden door de regen want de markt is deels overdekt… En moet je even binnen schuilen bij restaurant Noble aan de bar is dat zeker ook geen straf!
  • Mode & Lifestyle Event in en rondom de Kerkstraat in Den Bosch, ontdek wat alle leuke winkeltjes en horeca uit deze straat je te bieden heeft! Met om 13.30, 14.30 en 15.30 fashionshows met een 200 meter lange catwalk.

Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

HartRemake van een meeslepend verhaal waarin de donkere kant van de mens wordt blootgelegd.
Waar: 
Verkadefabriek
Wanneer:
 Vrijdag 20:30

Een old time favorite: The Sound of Music
Waar:
 Theater aan de parade
Wanneer: Zaterdag 28 en zondag 29 maart

Ntjam Rosie + Dj H the Hype (jazzjunkies): Ntjam Rosie een snel rijzende ster in de jazz- en soulmuziek. 
Waar: W2 Poppodium
Wanneer: Zaterdag 20:30 uur

 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!

 

Noëlle

Leave A Reply

Google+