Den Bosch Weekend Guide voor 10,11 & 12 juli

0

Weekend: wij hebben zin in jou! Zoveel leuke shizzle dit weekend ;-).Dit weekend eindelijk Foodtruck festival Trek, lekker eten en borrelen! Rubberboot opgeblazen? Zondag is het party time: dan mag je dobberen op je bootje tijdens de 3e editie van de Rubberbotenparty.

Zin an! xoxo


eten en drinken

  • Trekt oe we jas maar aan en ga naar het paleiskwartier want daar start vrijdag om 16:00 uur Foodtruck Festival Trek met een gezellige vrijmibo!

  • Vrijdag moet je ook zeker even naar Café Reinders voor de Biertjes Bandjes Swim borrel. En als je je tijdens de borrel inschrijft voor Swim to Fight Cancer krijg je 10 biertjes gratis… Dus hop hop hop allemaal jezelf inschrijven voor dit fantastisch evenement! ♡ life fight cancer!

  • Wij kunnen maar geen genoeg krijgen van Fruits De Mer. En zo denken ze er bij Wijnwinkel Proef ook over, samen met chefkok Stephan Kaak van restaurant le VIN’x organiseren zij een Fruite De Mer Fest. >>> Ontdek hier snel meer en schrijf je vandaag nog in want vol=vol

  • Check ook nog even onze lijst met onze persoonlijke terrassen top 10. Hier vind je ook een paar ideale spots voor de vrijmibo.

Things to do

  • Ben jij dol op Hollandstalige muziek, dan kan jouw weekend niet meer stuk…Lal van vrijdag tot zondag lekker mee tijdens het Levenslied festival op de markt en vergeet die stembandjes niet goed te smeren ;)

  • Zondag mag dan eindelijk je rubberbootje die al weken ligt te shinen van stal gehaald worden, dus blaast ‘m op en laat hem te water om 13:00 uur bij het Heetmanplein want vanaf hier start de Rubberbotenparty. Good to know, kom je zondag met je rubberboot ontbijten bij DIT dan krijg je een duikbootdrankje van het huis! 


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

De sale is in volle gang, dus shop d’r op los. Leuke sale items score je sowieso bij:


Museum den bosch

  • Ben je al in het Noordbrabants Museum geweest voor de expo Uit Verre Landen? Ook super leuk voor de kids!

Schermafbeelding 2015-01-08 om 13.59.34

  – Cursed P is back op vrijdag in P79 beloofd weer een mooi fiske te worden! Ontdek hier meer >>>


Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

Een avond naar het theater, een gezellige comedy show, luisteren naar live muziek. Check dan de volgende agenda’s voor een avondje genieten:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Noëlle

Leave A Reply

Google+