Den Bosch Weekend Guide voor 14,15,16 & 17 mei

0

Hemelvaart, dus lang weekend, yeah! Weer genoeg leuks en gezelligs te doen. Bloemetjes kopen of de bloemetjes buiten zetten ;-), het kan allemaal! Katertje? Pak lekker lui een filmpje! Have fun!


Things to do

  • Eén van de leukste events van het jaar is Gezellige Zaken in de Uilenburg. De ondernemers van de Uilenburg gaan er weer 3 dagen een dolle boel en een topproeverij van maken. Van oesters tot tonijntartaar, van wagyu burgers tot saté … we vatte der 1 we vatte der twee ;-)

  • Tijd om de bloemetjes buiten te zetten! Scoor de leukste fleurige planten en bloemetjes voor op je balkon of je tuin op de Geraniummarkt op Hemelvaartsdag.
  • Voor de 5de keer organiseert Podium Azijnfabriek op Hemelvaartsdag JAZZY HUISKAMERS. Geniet bij je Bossche Buren van een gezellig Jazz concert in hun huiskamer. Lees hier meer>>>
  • ‘n Kwartierke Prûûve en kennismaken met de culinaire speciaalzaken uit het Bosche Kwartier op Hemelvaartsdag. Er staat een gratis selectie van lekkernijen voor je klaar. Yum!
  • Zondag kun je je vrienden toejuichen die de BrandLoyalty Vestingloop lopen! Altijd super gezellig in de cafes en op de terrasjes die aan het parcours liggen ;-)
  • Wat dacht je van dinner and a movie als het zaterdag echt slecht weer wordt? De The Longest Ride die o.a. in de JT draait schijnt een aanrader te zijn. Daarvoor ga je lekker een hapje eten bij Bisro B of Bar 35

Museum den bosch

  • Vrijdag 24 April Opent de expositie ‘Kunst met een scalpel’ van Georgia Russell in Het Noord Brabants Museum. In dit filmpje zie je hoe de Schotse kunstenaresse een design maakt voor de special edition giftbox van de Blanc de Blacs van het huis Ruinart. Wij zijn heel benieuwd naar de expo van Georgia! (Leuk weetje de Ruinart Blancs de Blancs by Georgia Russel is verkrijgbaar bij Wijnwinkel Proef)

Schermafbeelding 2015-05-12 om 12.12.08

Een avond naar het theater, een gezellige comedy show, luisteren naar live muziek of uit je dak gaan op de dansvloer? Check dan de volgende agenda’s voor een avondje genieten:

P79
Verkadefabriek
W2
THEATER AAN DE PARADE


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

Fijn shoppen dit weekend? Dan moet je zeker binnen stappen bij de volgende winkels


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/denboschblog

Noëlle

Leave A Reply

Google+