Den Bosch Weekend Guide voor 20 – 22 maart!

0

Spring, laat het zonnetje maar gaan schijnen en trek erop uit dit weekend. Chillen op het terras, filmpje pakken (voor de koukleumen), fietstochtje, snuffelmarkt of lekker cultureel doen! Wat je ook gaat doen, enjoy!

Things to do

  • Opening Rosé seizoen met MIP! Bij Wijnwinkel Proef! Zondag tussen 15 en 17 uur nodigt Proef je uit om met een glas MIP in de hand te proosten op het voorjaar! Ook serveren ze er nog een lekker hapje uit de zee bij :) Wat wil je nog meer.
  • De film Fucking Perfect over het leven van Top Chef Sergio Herman schijnt een must see te zijn! Bekijk hem in de Verkadefabriek (kun je hier van te voren meteen een hapje eten).
  • Fietstocht van Architecture by Bike op zondag. Een fietsroute van 2,5 uur die langs de meest opvallende, modern gebouwen van de (binnen)stad komt. Een entousiaste gids verteld jou over de achtergronden van de gebouwen tijdens deze tocht. Lees hier meer.
  • Altijd leuk een snuffelmarkt, coole vintage afdankertjes shoppen of gewoon lekker rondsnuffelen doe je deze zondag in de Brabanthallen

Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

  • Tip voor sneaker lovers! PIM
  • Scoor 20% korting en een leuke verrassing tijdens het openingsweekend van de brand new Sissy Boy Concept store. Nog tot zondag 22 maart.

Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

Festival Cement: het podium voor de nieuwe generatie talentvolle Nederlandse en Vlaamse theatermakers, choreografen en schrijvers. Nog t/m zaterdag 21 maart bij de Verkadefabriek.

Koningin Lear: Toneelgroep Amsterdam brengt een een bewerking van Shakespeares ‘King Lear’
Waar: Theater aan de parade
Wanneer:  Zaterdag 21 maart

Muziekale comedie Boer wil betere vrouw
Waar: Theater aan de parade
Wanneer: Vrijdag 20 maart


Museum den bosch

  •  Mooie expo Hardly Anything Sticks Anymore in Galerie Majke Hüsstege
  •  Hockney, Picasso, Tinguely en meer… Het Noordbrabants Museum presenteert een serie hoogtepunten uit de gerenommeerde kunstcollectie Würth.

 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!
Noëlle

Leave A Reply

Google+