Den Bosch Weekendtips voor 22, 23 + 24 januari!

0

Time flies, nog 2 weken en dan wordt Den Bosch weer omgedoopt tot Oeteldonk, jippie! Iedereen is zich aan het voorbereiden op ‘Oeteldonk de’s echt Bosch. De weekenden voor carnaval zijn daarom ook om te cocoonen, emblemen op oe kiel te stikken en om op oe geld te zitten! Toch is weer genoeg gezelligs te doen en hebben wij de leukste dingen voor je op een rijtje gezet. Dus leg die naald en draad ff weg en gaon! Check hier ook ons lijstje met onze favoriete oeteldonkse musthaves >>>

clubbing

Lekker een avondje uit je dak gaan, met je voetjes van de vloer , lekker swingen, of loungen er zijn dit weekend genoeg leuke fiskes!

  • Begin vrijdag na je werk met een lounge borrel georganiseert door Club 73 in de Orangie. De 2e editie begint vrijdag om 17:00 uur. Dress code: ‘smart casual’,
  • Meer zin om wat harder te gaan? Ga dan vrijdag naar Complex in P79. Voor deze editie hebben ze niemand minder dan June Miller weten te strikken. Deze held stond eerder de sterren van de hemel te draaien op een uitverkochte Ramsterdam tijdens ADE!
  • Zaterdag zet niemand minder dan Joost van Bellen resident van de vroegere Roxy in Amsterdam de Orangerie op z’n kop tijdens  RoXY tijden herleven in de Orangerie dus zet die dancing shoes maar klaar! Nog geen tickets be fast, want het is bijna uitverkocht!
  • Ook een dol feestje op zaterdag is Nightflight to Uranus in de W2 vanaf 23:00 uur. Nightflight To Uranus is een splinternieuwe avond uit de koker van Maz Ragana en L’Enfant (Weird Science) in nauwe samenwerking met W2N8

Schermafbeelding 2015-01-22 om 21.43.24

  • Zaterdag 23 januari Gala-feest ‘Op Sjiek”  bij Café de Unie. Durf jij de strijd om de Gouwe amandel aan?
  • Zondag is het tijd voor de Veurpruufmiddag in het Hart van Brabant met echte Bossche optredens van onze eigen Oeteldonkse clubkes.

eten en drinken

Zondag moet je zeker even naar Burgers & Winterbier party van Bar35 en ’t Paultje. Dit keer worden de winterbiertjes in het ijs gezet.

Koffie? Bij deze tentjes is het prima chillen:

Lunchen in Den Bosch

Opzoek naar een restaurant probeer eens:

Of liever een biertje, cocktail of wijntje? Gezelligheid gegarandeerd bij:

Twee foodieproof lijstjes om het weekend nóg relaxter te maken:


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

Heerlijk wijnshoppen en proeven bij Wijnwinkel Proef… Om vervolgens heerlijk met je fles wijn op de bank te cocoonen of ter begeleiding bij het stikken van je jasje of kiel.

Ga ook eens winkelen in de Kruisstraat en de Snellestraat hier vind je echt onwijs leuke winkeltjes zoals:

Wist je dat Den Bosch ook hartstikke toffe conceptstores heeft? De leukste accessoires en gadgets scoor je oa bij:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 
Noëlle

Leave A Reply

Google+