Den Bosch Weekendtips voor 11, 12 + 13 maart!

0

Wij zijn weer helemaal klaar voor het weekend, en woww wat een heerlijk voorjaarsweer is het. Dit wordt zeker een weekend dat je jezelf niet hoeft te vervelen. Want ook dit weekend kun je je weekend weer bomvol plannen met allemaal leuke dingen. Lees snel onze weekendtips in onze nieuwe Weekend Guide! Make it a good one!

clubbing

  • LOSJES WAREHOUSE doopt zaterdag de Kaaihallen om tot rauwe festivallocatie. Dus haal die undergroundse feestmuts maar alvast uit de kast, want believe us hier wil je bij zijn! Er zijn nog een paar tickets beschikbaar scoor de laatste tickets hier>

<img src=”Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.58.png” alt=”things tot do den bosch weekendtip”/>

Indoor Brabant – Zachtjes horen we de paardenvoetjes...
Wanneer:
donderdag tot zondag
Wat: Dit weekend zijn de Brabanthallen het hoogtepunt voor de liefhebber van de Hippische sport. De complete wereldtop inclusief onze eigen olympische kampioenen vertonen 4 dagen lang hun kunnen: dressuur, jumping en nog veel meer. Geen paardenliefhebber en je vriend(in) wel. Niet getreurd je kunt je op Indoor ook prima vermaken aan de bar of in de plaza waar de mooiste merken zoals bijvoorbeeld Mercedes hun parade paardjes laten zien. Klik hier voor het programma


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48


Jheronimus-bosch

De hoofdattractie is natuurlijk tentoonstelling Visioenen van een Genie in het Noordbrabants Museum. Daarnaast zijn er ook andere exposities die in het teken van Jheronimus Bosch staan:

  • KOPIE, een moderne blik op een eeuwenoud fenomeen. Kopie is tentoonstelling van de Bossche Kunstschilder Arnold van de Laar. Het vrije werk van van de Laar gaat vanaf zaterdag in Museum Slager een interessante confrontatie aan met kopieën naar onder meer Jeroen Bosch, Rembrandt en Jan Steen.
  • Een wonderlijke klim… Beklim de Sint-Jan en maak een wandeling tussen fabeldieren op het dak van de Sint-Jan.

  • Mail art expositie Van Bosch naar Bruegel. Deze art-expositie in het Jheronimus Art Center toont honderden kunstwerken van kunstenaars die zich hebben laten inspireren door het werk van Jheronimus Bosch
  • ’s-Hertogenbosch anno 1500: stap in de stad van Jheronimus Bosch! In het Groot Tuighuis is  een tentoonstelling te zien die bezoekers de stad laat zien en beleven waarin Bosch leefde en werkte.
  • Reconstructie Tuin der Lusten. Gedurende 2016 maakt Henk Groenendaal een reconstructie van het meest bekende drieluik van Jheronimus Bosch, “De Tuin der Lusten”, ontdek de voortgang van Henk in het Zwanenbroedershuis in de Hinthamerstraat.

eten en drinken

New and notable: 

  • Opzoek naar een leuke (healthy) ontbijtspot? Check de Yoghurt Barn

Koffie? Bij deze tentjes is het prima chillen:

Lunchen in Den Bosch


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch
Noëlle

Leave A Reply

Google+