Den Bosch Weekendtips voor 15, 16 + 17 januari!

0

Happy weekend! Er zijn dit weekend SUPER veel leuke dingen te doen dus hierbij wat weekendtips om van dit weekend ook weer een top weekend te maken Have fun!

<img src="Schermafbeelding-2014-12-18-om-15.25.58.png" alt="weekend 's-hertogenbosch">

  • Fimpje pakken bij JT.The Hateful Eight is bijvoorbeeld echt een aanrader. Eerst lekker wat eten in de Orthenstraat bij Djoyn of Bistro B en dan onderuitgezakt een film kijken. Perfect avondje uit! De The Hateful Eight draait vr &za om 18:30 en 20:30 uur.
  • De LP is weer helemaal terug en super hip! Daarom organiseert W2 Poppodium i.s.m Robbie’s Records voor de vijfde keer een echte platen- en cd-beurs. Met maarlierst 120 meter aan Lp’s. Groovy!

Schermafbeelding 2015-01-22 om 21.43.24

  • Zaterdag is de Pleinzaal van Theater aan de Parade het decor van de 3e editie van OETELPOP. Verschillende arrangeurs hebben hun tanden gezet in bekende en minder bekende Oeteldonksche krakers. Dus doet oewe jas mar aon!
  • Zondag is om 16.00 uur in café de Unie de lancering van de Blossie van de Unieke Mèskes! De eerste 100 bezoekers ontvangen een super leuke Goodiebag. De rode loper ligt voor je uit, en Spuit Elluf komt muziek maken. Gezellug!

eten en drinken

  • De winterkoning wil ook wel eens een stukje vlees. Daarom staat De Smaakmobiel zondag voor een winterbbq bij de Drie Mollen (Zuid-Willemsvaart) voor je klaar. Je kan gaan voor een kleine hap zoals de Moinkballs of een heel bord vol met slow smoked malse spareribs, een frisse coleslaw en een gepofte aardappel. De muziek gaat om 13:00 aan en om 14:00 zal het eerste vlees op de BBQ gaan
  • Meer zin in heerlijke Italiaanse wijnen? Zondag van 14.00 tot 16.00 organiseert Verrassend Italië een wijnproeverij bij Banier.

Twee foodieproof lijstjes om het weekend nóg relaxter te maken:

Opzoek naar een restaurant probeer eens:


Schermafbeelding 2015-05-12 om 12.12.08

Een avond naar het theater, een gezellige comedy show, luisteren naar live muziek of uit je dak gaan op de dansvloer? Check dan de volgende agenda’s voor een avondje genieten:


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

Ga eens winkelen in de Kruisstraat en de Snellestraat hier vind je echt onwijs leuke winkeltjes zoals:

Wist je dat Den Bosch ook hartstikke toffe conceptstores heeft? De leukste accessoires en gadgets scoor je oa bij:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

 
Noëlle

Leave A Reply

Google+