Den Bosch Weekendtips voor 23, 24 & 25 oktober

0

Weekend: check! Weer of geen weer ga er erop uit dit weekend, er is genoeg te doen. Lekker grooven bij Soul live, breng een bezoekje aan het B*THERE festival  of ga lekker borrelen op een verwarmdterras, Have fun!

Things to do

  • Ga dit weekend zeker een kijkje nemen bij het cultureel en muziek festival B*THERE op de Parade. Ontdek hier het volledige programma >>>

Schermafbeelding 2015-03-05 om 17.17.32

Soul Live: Het leukste soulfeestje van ‘s-Hertogenbosch is weer terug!! Deze keer met David Dam (The Voice of Holland) als special guest.
Waar: Verkadefabriek
Wanneer:
 Zaterdag vanaf 21:00

Overwegend Droog:  Try-out Caberet voorstelling van Jochen Otten
Waar: 
Verkadefabriek
Wanneer:
 Vrijdag 20:15

Zonder voorbehoud: Met haar zangtalent, humorvolle observaties, poëtische teksten, persoonlijk engagement en sterke spel pakt Louise Korthals je volledig in.
Waar: Theater aan de Parade

Wanneer:
 Zaterdag 20:00


eten en drinken

  • Vrijdag is het weer tijd voor Sushi Friday bij Wijnbar Bij Dirk
  • Opzoek naar een gezellige vrijmibo, ga dan vrijdag zeker even kijken bij de nieuwste hotspot van Den Bosch: Buurt!
  • Wil jij het populaire Bosch Kut Bier proeven, dan moet je Stadscafé de Basiliek of bij Café De Palm zijn. Tip wees er daar ook snel bij want de fusten zijn bijna op… KUT!
  • Lekker bockbiertjes op een verwarmd terras drinken, ga dan naar Bar35 of Banier en als het verwarmdterras niet warm genoeg is voor de echte koukleumen dan hebben ze er ook nog dekentjes ;)

Koffie? Bij deze tentjes is het prima chillen:

Opzoek naar een restaurant probeer eens:


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.26.02

  • Sterrenkijken bij GeoFort. Een kleine 20 minuten van Den Bosch af ligt in Herwijnen het gave forteiland GeoFort. Zaterdagavond wordt er hier een Sterrenkijkavond gehouden en kun je alles te weten komen over de sterrenhemel.

Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

  • Ben jij al bij de Pepernotenwinkel van Delft in de Orthenstraat geweest? Niet dan moet je daar zeker even binnenlopen en de keuze is reuze want je kunt kiezen uit meer dan 50 smaken.
  • Dol op Design? Ga dan zeker eens kijken bij Mister Design in de Hinthamerstraat dit is een waar walhalla voor interieur liefhebbers!

Ook worden wij hartstikke vrolijk van de nieuwe herfst/winter collectie… Dus mocht je dit weekend gaan shoppen voor je nieuwe najaarslook loop dan zeker eens binnen bij:


Museum den bosch

  • Nieuw in het Noord Brabantsmuseum Rondom de Pastoriee, een intiem eerbetoon aan Vincent van Gogh als Brabantse kunstenaar. Voor deze expositie zijn schilderijen uit uit andere musea en uit particuliere collecties uit Nederland, Spanje en Mexico naar Den Bosch gehaald. Een buitenkans om werken te aanschouwen die zelden in Nederland getoond worden!

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

Noëlle

Leave A Reply

Google+