Den Bosch Weekendtips voor 6, 7 & 8 november

0

Begin November alweer en het schijnt dit weekend nat herfstweer te worden, tijd voor wat binnenactiviteiten dus! Tenzij je van natte sokken houdt of course. Sint is het land nog niet in en we mogen al nadenken over wat we in onze kerstboom gaan hangen dit jaar.

ho ho ho ;-) Enjoy.

Things to do

  • Oké het is pas november, maar alle kerstfreaks kunnen hun lol niet op dit weekend, breng dit weekend een bezoekje aan Kerstbeleving in de brabanthallen…inspiratie opdoen, shoppen en proeven.
  • Ga eens voor een muzikaal weekend! November Music Tot 8 november.

clubbing

  • Of ga zaterdag lekker met de voetjes van de vloer in de Orangerie tijdens Orangerie Danst. Met verschillende muziekstijlen als: Disco, Latin House, 70’s, 80’s, Nu Disco en Soul. Age: 25+

eten en drinken

  • Nog zoekende naar een Sunday lunch spot? Schuif dan aan bij de Franse aanschuif lunch van Eten van een Lekkere Tafel op Fort Isabella in Vught.

Koffie? Bij deze tentjes is het prima chillen:

New and notable: 

  • Ben jij die high tea’s ook beu? En toe aan iets sterkers? of gewoon zin in een nieuw lunch alternatief. Probeer dan zeker eens de High Wine bij Sitio.
  • Opzoek naar een leuke ontbijtspot? Check Buurt!

Museum den bosch


Schermafbeelding 2014-12-18 om 15.25.48

  • Ben jij al bij de Pepernotenwinkel van Delft in de Orthenstraat geweest? Niet dan moet je daar zeker even binnenlopen en de keuze is reuze want je kunt kiezen uit meer dan 50 smaken.

Ook worden wij hartstikke vrolijk van de nieuwe herfst/winter collectie… Dus mocht je dit weekend gaan shoppen voor je nieuwe najaarslook loop dan zeker eens binnen bij:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

Noëlle

Leave A Reply

Google+