Doncurado Den Bosch: delicatessen store / tapas bar / restaurant

6

Spanish heaven in het Paleiskwartier. Dit Spaanse restaurant is een fijne aanvulling voor de stad. Ik fiets er graag voor om! Ik ben namelijk gek op tapas met een goed glas wijn. Deze Spaanse aanwinst zal niet teleurstellen!

Het restaurant heeft een warme uitstraling ondanks de industriële invloeden. Bij binnenkomst zal je direct de delicatessen winkel opvallen. Hier vind je heerlijke Spaanse olijfoliën, kruiden, wijnen en ander lekkers voor thuis.

<img src=”IMG_4915.jpg" alt=”interieur doncurado den bosch”/>

Op de kleine menukaart bij Doncurado vind je heerlijke tapas om te delen. Allemaal even heerlijk en gemaakt met dagverse ingrediënten die deels rechtstreeks geïmporteerd worden uit Spanje. Op het menu staan klassiekers als tortilla’s, gamba’s pil y pil en lekkere vleeswaren (bij de 36 mnd gerijpte Jamon Iberico Bellota ham van het zwarthoefvarken lik je echt je vingers af). Iedere maand zijn er ook nieuwe gerechten op de kaart te vinden.

<img src=”IMG_4916” alt=”tapas doncurado den bosch”/>

Doncurado organiseert ook regelmatig een pinxtos middag! Een uniek concept in Den Bosch… Bij een pinxtos middag staan allerlei heerlijke hapjes voor je klaar op de bar. Je kiest je eigen pinxtos uit, en bewaart de stokjes die in de hapjes steken. Na afloop wordt de rekening opgemaakt aan de hand van het aantal verzamelde stokjes. Dit typisch Spaanse concept maakt de sfeer extra gezellig.De eerst volgende pinxtos middag staat gepland op zaterdag 28 maart van 15:00 tot 18:00 uur.

<img src=”pinxtos-doncurado-2.jpg” alt=”pinxtos doncurado den bosch”/>

Dus als je zin hebt in een Spaanse avond, of op zoek bent naar een tapas bar, dan is Doncurado een echte aanrader!

Liever een Spaanse avond met heerlijke hammen en tapas thuis op de bank? Bij Doncurado kun je ook kiezen voor een take a way: alle gerechten op de kaart zijn voor een vriendelijk prijsje af te halen.

Doncurado Den Bosch
Hofvijver 3a (onder Jheronimus toren), ’s-Hertogenbosch
073 – 822 06 84

Openingstijden
Maandag gesloten.
Dinsdag t/m woensdag van 12:00 tot 22:00 uur.
Donderdag t/m zaterdag van 12:00 tot 00:00 uur.
Zondag van 12:00 tot 22:00 uur.

website: doncurado.nl
Facebook: Doncurado

 

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad!

Categories: Eten & drinken

Noëlle
Google+