Eindelijk: écht verse belegde broodjes op de Bossche Markt

0

Loop jij op woensdag, vrijdag of zaterdag wel eens over de Bossche Markt en heb je dan ineens zin in een lekker vers belegd broodje? Die eigenlijk nergens op de markt te krijgen is? We got you. Gelukkig zijn er nu twee jonge ondernemers die met dé oplossing zijn gekomen: Vinsandwich.

Vincent Oddens en Marc Diters misten in de stad een goed aanbod aan vers belegde broodjes “to go”. ‘Je hebt natuurlijk de Hema en Bakker Bart, maar dat ben je op een gegeven moment ook wel zat. Daarom hebben we zelf onze eigen kraam opgezet.’ Ze bouwden een oude aanhangwagen om tot een knalrode foodtruck met de naam “Vinsandwich”. Hun idee? Gewoon een paar hele goede, superverse broodjes met ander beleg dan anders. Geen filet american, bieslookroomkaas en ham en kaas, maar onder andere flanksteak, buikspek en verse tonijn.

Vincent (links) en Marc van Vinsandwich.

Wij proefden dat laatstgenoemde broodje en waren meteen verkocht. Het brood was echt vers en knapperig, de tonijn precies goed gegaard en de saus en andere toppings (zeewier!) ook heerlijk. En wat ook gewoon heel leuk is: Vincent en Marc zijn altijd in voor een praatje en worden ook continu aangesproken door nieuwsgierige voorbijgangers. Je kunt hier dus gerust in je eentje een broodje staan eten, je zult je niet vervelen!

De foodtruck is trouwens ook te huur voor feestjes en je kunt Vinsandwich ook nog inhuren voor de catering.

Waar? Op de Bossche Markt, meestal tegenover het Stadhuis.

Wanneer: Woensdag van 08:00-17:00, Vrijdag van 08:00-15:00 en zaterdag van 08:00-17:00.

www.vinsandwich.nl


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Food & Drinks

Leave A Reply

Google+