Eten van een lekkere tafel

0

Eten van een lekkere tafel is een gaaf concept bedacht door Miranda Verberne, ze houdt niet alleen niet van lekker koken maar zet ook een perfecte sfeer neer.

Ze is echt een sfeer cateraar, als je de catering laat doen door Miranda verzorgd ze niet alleen het eten maar komt ze met haar prachtige servies, glazen, bestek en tafeldecoratie. En believe us dat is echt zó mooi! Lekker decadent komt Miranda thuis koken maar je kunt ook kiezen voor een gave winterbbq, in overleg met Miranda kan (bijna) alles!

eten-van-een-lekkere-tafel-vught

Je kunt er ook voor kiezen om bij haar te gaan eten op Fort Isabella in Vught, onwijs grote keuken en de gelegenheid om lekker aan tafel te eten. Dit is natuurlijk ook helemaal in Miranda haar stijl: gewoon onwijs mooi! Alles is tot in puntjes aangekleed je zou al deze gezellige decoratieve spulletjes zelf wel willen hebben.

Ze geeft hier o.a. kookworkshops jij en je gezelschap maken dan het voor en na gerecht en Miranda maakt het hoofdgerecht. Zodat jij lekker kunt kletsen met bijvoorbeeld je vriendinnen.

Eten van een lekkere tafel is zeer geschikt voor zakelijke gelegenheden, verjaardagen en trouwerijen. Wij kunnen niet wachten tot onze vriendjes op hun knieën gaan en we Miranda kunnen inschakelen!

catering-eten-van-een-lekkere-tafe

Schuif ook is een keer gezellig aan bij het aanschuifdiner of lunch, die Miranda organiseert op Fort Isabella. Lekker tafelen in Franse stijl, je zit dus met ‘onbekenden’ aan tafel super voor je netwerk of gewoon voor een gezellig middag/avond. Je kunt je aanmelden met max 4 personen.

123

Houdt de agenda in de gaten de eerste komende lunch is op zondag 8 november. Check voor meer info en voor aanmelden de website.

Volg eten van een lekkere tafel ook op Facebook, Instagram en pinterest

Je vindt Eten van een lekkere tafel hier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Eten & drinken

Noëlle

Leave A Reply

Google+