Het Festival Deze Winter: LOSJES WINTERCIRCUS

Dance-liefhebbers kunnen er haast niet meer omheen (en de rest ook niet trouwens), want 2017 is het jaar van Losjes. Na een succesvolle editie van Losjes Hemelvaart aan de Tramkade en Losjes Festival bij de Oosterplas, hebben de mannen ook deze winter iets tofs in petto. Het eerste weekend van de Kerstvakantie, op 23 december, gaan we met z’n allen terug naar de Tramkade voor: LOSJES WINTERCIRCUS!

Winterfestival in Den Bosch Tijdens Eerste Weekend Kerstvakantie

Om de kerstvakantie goed in te luiden en tch maandag weer fris bij het kerstdiner aan te kunnen schuiven gaan de deuren op zaterdag 23 december al om 14:00 open. Hoewel het klimaat met zijn orkanen en gekke nazomerdagen ons de afgelopen tijd flink heeft verrast, leek het de organisatoren Robert Hoskam (25) en Cees van Balen (29) geen slecht idee om een warme, overkapte stage neer te zetten. Buiten wacht een soort kerstmarkt zoals je m zelf graag zou zien: fikkie stoken, lekker eten en vooral gn miniatuurdorpjes met sneeuw.

Losjes Wintercircus Den Bosch

Het Allereerste Losjes Wintercircus Aan De Tramkade

Het programma gaat om 14:00u van start, de deuren sluiten om 00:00u. Op het programma staan nationale en internationale toppers met o.a. Carlos Valdes b2b William Djoko, San Proper en Serge. Kaartjes zijn verkrijgbaar en de eerste tickets gaan al voor 16 euro de deur uit. De locatie ligt op een steenworp afstand van het station in Den Bosch, dus ook voor de festivalgangers buiten Den Bosch, hebben de donkere wintermaanden een lichtpuntje!

Ben jij erbij?

Tickets scoor je hier!

Op de hoogte blijven? Hou Losjes Wintercircus 2017 hier in de gaten!


Losjes Wintercircus
23 december 2017 14:00u 01:00u | Tramkade, Den Bosch
Kaartje 16 – 26
Kijk voor meer info op www.wijzijnlosjes.nl

Losjes Wintercircus Den Bosch Tramkade

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Leave A Reply

Google+