Happy Italy Paleiskwartier Den Bosch

0

Happy Italy; the fast Italian

Hèhè, daar is ie dan eindelijk. The fast Italian kon wat ons betreft niet fast genoeg haar deuren openen in ons bourgondische Den Bosch. En waar kon ze beter neerstrijken dan in het Paleiskwartier?

Het zou zomaar kunnen dat je al eens kennis hebt gemaakt met de formule. Het zou zelfs zomaar kunnen dat je al eens in de rij hebt gestaan van de gloednieuwe vestiging in Den Bosch. Vanaf dag één stonden ze letterlijk met de benen buiten. Want zo werkt het: netjes buiten wachten op je beurt. Je moet wat overhebben voor een pizza van de echte Italiano. ZEKER een die pizza Nutella serveert. In de tussentijd kun je alvast door het raam spieken en het hippe design bewonderen. Of verlekkerd het eten wegkijken van de borden aan de andere kant van het raam…

Happy Italy heet niet voor niks The Fast Italian. Je gaat zitten, je bestelt en niet lang daarna staat er een vers bereide pizza, pasta of salade voor je neus. Inmiddels mag ik mezelf wel ervaringsdeskundige Happy Italy noemen en kan ik verzekeren dat het allemaal even lekker is. Bovendien is de prijs/kwaliteitsverhouding hartstikke prima. De porties zijn gerust ‘heul groot’ te noemen en als je het écht niet naar binnen geschoven krijgt geven ze je gewoon een doggy bag mee. Handig!

Prima hotspot dus voor low-budget etentje tijdens de lunchpauze, voordat je de trein inspringt of gewoon als je geen zin hebt om boven de kookpot te hangen.

Good to know:

  • Als het zonnetje doorkomt kun je ook terecht op het terras
  • Je kunt je bestelling ook meenemen om thuis op te eten
  • Het is PIN ONLY
  • Apart afrekenen is niet mogelijk

Waar: Bordeslaan 500, 5223 Den Bosch

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur. Zaterdag & zondag vanaf 12.00 uur

Website: www.happyitaly.nl


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch
Categories: Eten & drinken

Noëlle

Leave A Reply

Google+