Het is weer tijd voor: TREK!

0

Het is begin juli en dat betekent dat festival TREK weer op het programma staat in Den Bosch! Vier dagen lang wordt het Paleiskwartier omgetoverd tot één groot foodwalhalla. Dat wil je niet missen!

Vanaf vanmiddag 16:00 is het terrein aan de Hugo de Grootlaan geopend. Wat vind je er? Nou, in elk geval veel verschillende foodtrucks. Van sushi tot hamburgers en van taco’s tot wafels: je kunt er echt van alles proeven. Bij verschillende foodtrucks kun je zelfs plaatsnemen aan de Chef’s Table, als een echte vip.
Verder staan overal op het terrein lange picknicktafels, kleine tafeltjes, staande houten blokken en zitzakken. Maar je kunt ook lekker aan het water gaan zitten of gewoon met je billen op de grond.

Je vindt er natuurlijk ook genoeg mogelijkheden om de dorst te lessen. Ga voor een koud biertje, een goed glas wijn (je kunt ook een fles kopen en deze gewoon meenemen), een gin-tonic of een verfrissende cocktail. Je drankjes krijg je in (gave) hard-plastic glazen. Bij je eerste bestelling betaal je € 2,50 voor een glas (wijnglas ‘op een steeltje’ en gin-glas € 3,50). Bij iedere volgende bestelling lever je je glas bij de bar in en krijg je weer een schoon exemplaar. Je mag het glas houden en zo is het eigenlijk je ticket voor dit leuke festival. En altijd handig voor als je gaat picknicken.

Met de fantastische weersvoorspellingen en de gegarandeerde gezelligheid (had ik al gezegd dat er ook leuke bandjes en artiesten optreden) belooft het een geweldige editie te worden van dit superleuke foodfestival. Zien we je daar?

Adres
Onderwijsboulevard / Jonkerstraat, ’s-Hertogenbosch

Openingstijden
TREK – ’s-HERTOGENBOSCH – PALEISKWARTIER – 05 t/m 08 juli

Donderdag
16.00 – 23.00 uur
Vrijdag
16.00 – 23.00 uur
Zaterdag
14.00 – 23.00 uur
Zondag
14.00 – 21.30 uur

TREK is het makkelijkste te bereiken met de fiets: er zijn speciaal voor het festival heel veel fietsrekken geplaatst. Parkeren kan eventueel in parkeergarage Paleiskwartier.

Categories: Eten & drinken,Events

Leave A Reply

Google+