Hier neem je zondag je Bourgondische vader mee naar toe

0

Zondag is het Vaderdag! Je kunt je er natuurlijk makkelijk vanaf maken met een cadeau, zoals sokken, aftershave of een gereedschapskist. Maar is jouw vader (of schoonvader) een beetje een Bourgondiër? Dan is het toch veel leuker om hem mee te nemen voor een lekkere lunch, een diner of een goede borrel? We hebben een paar suggesties voor je (trouwens ook leuk voor degenen die hun vader niet meenemen):

Foto: Facebook Taste bij Dirk.

Taste bij Dirk “Vaderdag Roast”: Als jouw pa een echte vleesliefhebber is, dan kun je hier niet onderuit. Bij Taste bij Dirk eet je voor 37,50 per persoon drie gangen VLEES. Een goed glas wijn erbij en jullie hebben een topmiddag of -avond!

Vaderdag bij Dirk met whiskey en sigaren: Dirk begrijpt dat je met je ouwe heer samen misschien niet veel meer nodig hebt dan whiskey, rum, cocktails en sigaren. Bij wijnbar Bij Dirk (aan de overkant van Taste) kun je gezellig bijkletsen onder het genot van fijne drankjes.

Bourgondisch Bierdiner: Is je vader meer een bierman? Dan moet je bij restaurant DJOYN zijn. Daar vindt het eerste Bourgondisch Bierdiner plaats. Je wordt meegenomen in de wereld van gerijpt bier en krijgt ondertussen Bourgondische gerechten voorgeschoteld.

Foto: Facebook Bierdiner

KP proeft de zomer: Voor een laagdrempelig hapje en drankje ga je zondag naar de altijd gezellige Korte Putstraat. Tijdens KP Proeft De Zomer eet en drink je bij alle restaurants een hapje en een goed glas wijn voor 7,50. Van 12:00-18:00.

Vlam in de Pijp: Wij kijken er stiekem heel erg naar uit: dit nieuwe foodfestival in Den Bosch. De Tramkade is dit weekend het toneel van Vlam in de Pijp. En waarom zou je daar niet met je pa naar toe kunnen? Jullie kunnen je als team zelfs opgeven voor het nu al befaamde 30 Seconds toernooi.

Vaderdagbrunch bij Noble: Gun jij je vader een brunch op een wat hoger niveau? Dan kun je zondag terecht bij Noble. 12 bites en gerechten in een 4-gangenmenu. Van 12:00-16:00.

Foto: Facebook Noble.

Vaderdag bij Tof Koekie: Een andere optie is om naar Tof Koekie te gaan, ook altijd gezellig. Daar krijg je twee speciaalbieren (of twee glazen wijn) voor 17,50.

Leven in de brouwerij – Foxy Brothers bij Jongens van de Wit: Als je in bent voor een lekker biertje onder het genot van fijne muziekklanken, dan raden we je aan je vader en/of schoonvader mee te nemen naar Jongens van de Wit. Daar spelen zondag de Foxy Brothers, een jazzy duo. Biertje erbij en genieten maar. Van 15:00-17:30.

Geniet van jullie weekend!

 

Leave A Reply

Google+