Huidverbeteringsinstituut Den Bosch: Dag afgebladderd behang, hoi frisse huid!

0

UPDATE: PERMANENT GESLOTEN

Gevestigd in de Vughterstraat vind je het huidverbeteringsinstituut van Marianne. In haar instituut werkt zij met het mooie merk Pascaud.

Haar behandelingen zijn gericht op verbetering van de huid (duhhh), maar zijn daarnaast ook gewoon voor ‘de lekker’.

Marianne heeft de mogelijkheid om tijdens de behandeling ondersteunende apparatuur te gebruiken, zoals LED en WAVE waardoor je behandeling intenser is en je nog beter het desgewenste resultaat (lees: perzikhuidje) krijgt.

H-E-E-R-L-I-J-K!

Ja, ik er ging natuurlijk voor, ik ben altijd in voor verbetering en sowieso kon ik wel een ‘opfrisbeurt’ gebruiken, wie niet?

Na eerst een intake te hebben gehad met Marianne, bepaal je met haar wat voor jou op dat moment een goede behandeling is. Je moet het zien als een soort Menukaart: waar heb ik zin in, wat heb ik nodig en hoeveel tijd en budget heb je?

Nou, ik ging dus voor de Professional Treatment, yess I’m a pro! ;-) Marianne legt haarfijn uit wat ze gaat doen, hoe ze dat gaat doen en met welke producten. In mijn behandeling heeft ze gebruik gemaakt van LED, ik vond het echt zo lekker! Niet onbelangrijk: ik zie er weer helemaal fris uit, I’ve got my glow back.

En 16 zal ik nooit meer worden en helaas is mijn verval ook begonnen, maar even door de wasstraat zo nu en dan, daar kikkert iedereen van op!

✭ WIN 1 VAN DE 3 KADOBONNEN T.W.V €15 ✭

Wij mogen 3 kadobonnen t.w.v. €15 weggeven die je kunt verzilveren voor korting op een gezichtsbehandeling! What to do…Like onze facebook pagina en die van Huidverbetering Den Bosch , volg ons op Instagram en deel dit bericht en wie weet ben jij één van de lucky winners!

Je vindt Huidverbetering Den Bosch hier:

Openingstijden:
Ma: gesloten
Di: 9.00-17.00
Wo: 9.00-17.00
Do: 13.00-17.00
Vr:   9.00-1700
Za: 9.00-13.00
Zo: gesloten


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Beauty

Noëlle

Leave A Reply

Google+