Voor alle mommy’s: Ikbenmama

0

Natuurlijk, mama worden is geweldig en je houdt van niemand meer dan van je eigen kids.

Maar wat als je baby begint te huilen en niet meer wil of kan slapen zodra de kraamweek voorbij is en je niet meer terug kan vallen op de kraamhulp! Ja, ellende ik weet er alles van helaas …

Je loopt zorgvuldig je checklist af:

Schone luier, honger … of misschien krampjes? Dan is Ikbenmama.nl een uitkomst die het leven van jou en je baby een stuk aangenamer kunnen maken! Ook als je een hele lieve, rustige baby hebt, scoor je in deze shop goede items voor jou en je baby.

De winkel is vooral gericht op slapen, voeden en dragen. Ikbenmama is oorspronkelijk een webshop, maar nu is er ook een ‘echte’ winkel op het Fonteinpleintje, als shop-in-shop in de winkel Jos van Rosmalen. Trotse eigenaren zijn Charlotte en Maarten.

winkel-ik-ben-mama naif-baby-care

Je baby dragen? Op woensdag en zaterdag ochtend tussen 10.00 en 13.00 komt er een draagconsulent en zij kan je alles vertellen over verantwoord dragen. Ikbenmama verkoopt zowel ergonomische draagzakken als draagdoeken. Je kunt hier ook terecht voor borstvoedingproducten van de fijne lijn van Medela.

medela-kolf

De uitvinding: Puckababy, een slaapzakje waarmee je baby kunt inbakeren; super handig! En de meeste baby’s vinden het heerlijk.
Op kraamvisite? Koop hier je kadootje :-)
puckababyslaapzak

Volg ikbenmama ook op Facebook

Je vindt de winkel van ikbenmama hier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

Categories: Den Bosch City Blog

NoŽlle

Leave A Reply

Google+