Pop-Up Lunchroom Kasteel Maurick Vught: Eten van een lekkere tafel

1

Net buiten Den Bosch ter hoogte van Vught vind je Kasteel Maurick. Ging je er vroeger opgeprikt heen voor een bruiloft of congres, nu kan je er heerlijk heen in je zondagse kloffie.

Miranda, die haar eigen cateringbedrijf heeft, is hier een pop up lunchroom begonnen: Eten van een lekker tafel.

Kasteel Maurick ligt in een schitterende omgeving die zich bij uitstek leent voor een heerlijke wandeling. Daarna (maar ook ervoor ;-)) ben je van harte welkom bij Miranda.

<img src=”FullSizeRender-4.jpg” alt=”kasteel maurick lunch den bosch city blog”/>

Achter de historische poorten van het kasteel schuilt deze ontzettend cosy lunchroom. Eten van een lekkere tafel bevind zich in één van de schitterende bijgebouwen van het complex. De relaxte sfeer in combinatie met de styling geven het geheel een woonkamer gevoel.

<img src=”FullSizeRender-3.jpg” alt=”denboschcityblog kateel maurick”/>

Dit is de perfecte spot om heerlijk warm te worden na een wandeling met een warme kop thee en een huisgemaakt gebakje of, als je meer trek hebt, voor een lunch. Uiteraard is borrelen ook een mogelijkheid (al dan niet met een hartig kaasplankje en gedroogd vlees). Miranda stopt veel liefde in de gerechten en bereidt alles zelf, en dat proef je er vanaf. Vraag zeker naar het gebakje van de week, dat wordt smullen!

FullSizeRender-6

Eten van een lekkere tafel is in elk geval tot en met mei iedere zondag open, wij hopen daarna op een “wegens succes verlengd”! Laat je in de tussentijd niet de kans ontnemen om eens een bezoekje te brengen aan deze aanrader.

Eten van een lekkere tafel
Dijk van Maurick 4
Vught
Facebook Eten van een lekkere tafel

Openingstijden:
Alle zondagen van 12:00 tot 17:00 uur
Cash only! (dus niet pinnen)

 

Categories: Eten & drinken

Noëlle

1 reactie

  1. Pingback: Den Bosch Weekendguide voor 6 - 8 maart!

Leave A Reply

Google+