Kattenparadijs Mispoes

0

Ons geliefde en hippe Den Bosch gaat nu echt steden als New York en Amsterdam achterna. We hebben sinds kort namelijk een heus kattencafé! Kattenliefhebbers kunnen vanaf nu hun hart ophalen bij Kattenparadijs Mispoes.

Eigenaresse Marloes kwam met het idee voor een kattencafé in Den Bosch toen zij tijdens een reis door Azië in een van de velen kattencafés daar kwam. De herinnering bleef haar zo bij dat ze besloot dat haar hometown Den Bosch ook wel zo’n café kon gebruiken. En daar zijn wij (althans de kattenfans onder ons) heel blij mee!

Eigenaresse kattencafé Den Bosch

Er zitten nu zeven katten op je te wachten bij Mispoes en eind juli komt er een achtste (een babypoes!) bij! Terwijl je met de katten kroelt, kun je genieten van een lekker kopje koffie, een taartje of een broodje. Daarnaast kun je kattengerelateerde spulletjes kopen. Mocht je je afvragen of het er stinkt: nee. Bovendien wordt er twee keer per dag gedweild en worden twee keer per dag de kattenbakken verschoond.
Er zijn wel een paar regeltjes waar je je aan moet houden als je bij kattencafé Mispoes zit. Zo mag je de katten niet optillen (sommige katten springen vanzelf op schoot) en ze niet voeren.

Kattencafé Den Bosch

Je betaalt 3 euro entree voor Mispoes (een bedrag dat ten goede kom aan de katten, o.a. voor hun verzorging en medicatie) en dan kun je twee uur lang poezenliefde ontvangen. They are all yours!
Psstt..: De grote favoriet van veel gasten is Nacho, de oudste kat van het stel. Hij wordt ook wel de Bourgondiër genoemd. Daar kunnen wij ons wel in vinden! ;-)

Mispoes is open van woensdag t/m zaterdag van 10.00u tot 18.00u en op zondag van 12.00u tot 16.00u. Je kunt er ook een high-tea of kinderfeestje houden.
Kijk voor meer informatie op www.kattenparadijsmispoes.nl.

De foto’s zijn gemaakt door Patty en Kevin van fotoproductiebedrijf De Blender.

Je vindt Kattenparadijs Mispoes hier:


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

Categories: Food & Drinks

Leave A Reply

Google+