Kerst bij Robbies met de XMAS High Tea!

0

Het is kerst bij Robbies! Wij worden dus helemaal dol van kerstmis, want ja, is toch dat ene moment in het jaar dat je los mag met glitters en nep sneeuw in je huis zonder dat je er raar op wordt aangekeken.

getattachmentthumbnail-1

Nou bij ons favoriete mini-warenhuis en lunchroom in één  weten ze wel wat kerst is. De etalages zijn schitterend versierd in Vintage Ski kerststijl en in het voorbij lopen word je gelokt door de gemoedelijke kerstklanken die klinken vanuit de hal. De echte ‘christmas-lover’ kan er zijn hartje ophalen wat accessoires en versiering betreft.

whatsapp-image-2016-11-06-at-18-13-122Maar het wordt nog mooier, want Robbies heeft nu de XMAS High Tea, zodat je kerst ook meteen kunt proeven! Dat laten wij ons geen twee keer vertellen. Voor 24,50 p.p  ben je voorzien van een rijkelijk gevulde plank met lekkernijen, zoet en hartig. Je krijgt een glaasje bubbels vooraf, een glaasje sap tijdens en een kopje thee of koffie na. Hmmmm! Geloof ons nou maar, dit wil jij ook! En er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

getattachmentthumbnail-2

Waar: Verwerstraat 33, 5211 HT Den Bosch

Boekingsdagen XMAS High Tea: zondag 20 november, zondag 11 december of zondag 18 december

Kosten:  € 24,50 p.p.

Reserveren: marketing@robbies.nl

Meer informatie: www.robbies.nl

www.robbies.nl
ROBBIES is een onderscheidende ontmoetingsplek van bijna 1000m2 waar je kan winkelen, snuffelen, ontspannen, werken en proeven. Verwersstraat 33 in Den Bosch.

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
Noëlle

Leave A Reply

Google+