Koningsdag Den Bosch 2015: Party Guide

1

Koningsdag 2015 is alweer bijna zover. Het blijft toch best een beetje wennen, niet op 30 april maar op 27 april lekker uit ons dak… Dus: Let’s swing with the king! Maar waar in Den Bosch moet je zijn? Wij hebben de tofste feestjes voor je op een rij gezet. Liever de dag rustig beginnen? Breng dan zeker een bezoekje aan de kindervrijmarkt op diverse locaties in het centrum, of ga vintage shoppen bij Jutt & Juul met merken voor echte shopping queens voor héle lage prijzen!

De Parade = het swingende middelpunt voor jong & oud
Op het grote podium optredens van Kidz-DJ’s tot rock en van lokale bandjes tot meezingers.

  • Kidz-DJ: Een optreden van de Kidz-dj’s staat garant voor een interactief (dans)feest voor kinderen van 4 tot 12 jaar & hun ouders! Van 10:30 tot 13:00 uur.
  • Kinderpopconcert met Jelle Amersfoort: Wel eens een peuter wild zwaaiend met zijn fopspeen zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Het zou zomaar kunnen bij het kinderpopconcert! Van 11:15 tot 12:05 uur.
  • Zeg je feest, zeg je dak eraf, zeg je springen zingen dansen lallen inhaken en luchtgitaarsolo’s…. dan zeg je LIJN7! Van 15:30 tot 17:00 uur.
  • WayWard: een Brabantse kick-ass rockcoverband die van 19:00 uur tot 21:15 uur nummers van Anouk, U2, Pearl Jam, Triggerfinger maar ook Rihanne en Duffy spelen…

Karrenstraat = Oranjestraat
Als je het ons vraagt is de dit vanaf het begin van de middag één van de places to be op Koningsdag. Alle bekende DJ’s van de café’s uit de straat zorgen ervoor dat je de hele dag totaal uit je plaat kan gaan… Laat het bier hier vanaf 12:00 uur maar vloeien voor onze Willem-Lex!

Met o.a. DJ Roy, D

DJ Joran           12:00 – 14:30 uur.

DJ Jens             14:30 – 17:00 uur.

DJ Roy              17:00 – 19:00 uur.

DJ Richie           19:00 – 20:00 uur.

DJ Ramo           20:00 – 22:00 uur.

DJ Joran            22:00 – 23:55 uur.

Allemaal worden zij gehost door MC Confetti


Uilenburg = coverstraat
In de Uilenburg op de hoek van de Korenburgstraat tegen over café Reinders staat een groot muziekpodium. Hier spelen vanaf 13:30 tot 20:30 uur 3 coverbands.

  • Ten11: The Rolling Stones, Muddy Waters, Bo Diddley…
  • Outline: een rockende Brabantse coverband met drie vrouwen aan het front…
  • Dorpstraat ons Dorp: Dé coverband op het gebied van bekende Nederpop, rock en rock ‘n roll…

De Uilenburg is ook een ideale pitstop om je voeten rust te gunnen van al dat swingen op één van de vele terrassen…


Langeputstraat = Kunststraat
Op de hoek van de Lange Putstraat en de Parade zijn diverse kunstenaars aanwezig om hun werk te exposeren. Ook zullen een aantal kunstenaars live in actie zijn!


Korteputstraat = Pitstopstraat
De Korteput is de ideale pitstop om even te relaxen. Heerlijk bijkomen op het terras met de beats van de swingende stad op de achtergrond.


KINGSLAND FESTIVAL = Hét Koningsdag-feest van Den Bosch
Ga flink uit je dak op de Pettelaarseschans met o.a: Armin van Buuren, Blasterjaxx, Dannic, D-Wayne, Laidback Luke, Showtek, Sunnery James & Ryan Marciano.
Kaarten: €56,-
Nog geen kaarten kijk dan ook eens op TicketSwap, hier worden diverse tickets al vanaf €21,- aangeboden


Kortom er is genoeg te doen, mooi lijstje toch? Dus hang je oranje outfit maar alvast klaar ;-)… Leve de Koning hoezee, hoezee, hoezee!

Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/denboschblog
 

 

Categories: Events

Noëlle

1 reactie

Leave A Reply

Google+