L.L.I.F. Handgemaakte Baby- en Kinderkleding: Voor Stoere Jongens en Meisjes

Begonnen als een hobby voor haar eigen twee kleine prinsesjes, nu uitgegroeid tot een heus merk. L.L.I.F. is zo’n merk waar je hebberig van wordt. Zelfs als je geen kinderen hebt. Deze prachtige handgemaakte babykleding wordt gemaakt door Ilona Brugman – Verhagen, moeder van Luna & Izzy.

Haar twee dochters van 1 jaar en 4 jaar zijn meteen ook haar grootste inspiratie voor de kledinglijn. Het merknaam is afgeleid van de namen van de meisjes en zij zijn ook haar favoriete modellen.

Stoere Handgemaakte Baby- en Kinderkleding van L.L.I.F. in Hippe Kleurtjes.

L.L.I.F. Den Bosch Luna en Izzy

De handgemaakte baby- en kinderkleding van L.L.I.F. bestaat onder andere uit broekjes, haarbandjes, knisperdoekjes, sjaaltjes en speenkoorden (bekijk het volledige assortiment hier). Ook worden er voor meisjes jurkjes en rokjes gemaakt. De stoffen die gebruikt worden door Ilona zijn vaak zwart/wit, pastel en andere hippe kleurtjes.

In maat 50 t/m maat 80 maakt Ilona leggings en harembroekjes met eventueel een bijpassend sjaaltje of haarbandje. Voor de maten 80 t/m 110 kunnen er jurkjes en rokjes voor meisjes en T-shirts voor jongens op aanvraag worden gemaakt. Voor de grote broer of zus!

L.L.I.F. Handgemaakte Baby- en Kinderkleding Knisperdoekjes

L.L.I.F. Handgemaakte Baby- en Kinderkleding Broekjes kleur

Een Stoere Tipi In Huis Voor De Kids Om In Te Spelen!

Sinds kort heeft L.L.I.F. niet alleen handgemaakte baby- en kinderkleding in de winkel, maar ook een heuse tipi! De nieuwste trend op het gebied van kinderspeelgoed! Bovendien staat het helemaal niet verkeerd in jouw huis of tuin. De tipi wordt in basic style geleverd en kan naar eigen stijl worden customized met leuke printjes. Zo kan de tipi aangepast worden naar elk interieur.

L.L.I.F. Handgemaakte Baby- en Kinderkleding Tipi

L.L.I.F. Handgemaakte Baby- en Kinderkleding Stoere Tipi

Met regelmaat wisselt het assortiment en worden er nieuwe stofjes en printen gebruikt. Alles is online te bekijken en te bestellen. Toch liever eerst even zelf vasthouden en bekijken. L.L.I.F. ligt tevens bij Lotje Den Bosch in de winkel.

Zelf geen kinderen? De vriendelijke prijzen maken de creaties van L.L.I.F. ook geschikt als kado voor iemand anders. En zeg nou eerlijk, hoe cool is die tipi?

L.L.I.F. Handgemaakte Baby- en Kinderkleding Broekjes

Nieuwsgierig geworden naar de prachtige creaties van L.L.I.F.? Neem dan snel een kijkje:

L.L.I.F. handgemaakte baby- en kinderkleding Facebook & Instagram | Website

Contact: Ilona Brugman – Verhagen |  info@llif.nl


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Categories: Kids,Kids,Shoppen

Danielle van den berg

Leave A Reply

Google+