LimuShop.nl: Tropische wenskaarten, vrolijke spiegeltjes & totebags van Bossche bodem!

0

If you like Pina Coladas and getting caught in the rain dan zal je de wenskaarten van LIMU shop geweldig vinden! De designs geven ons spontaan een jungle fever en dat allemaal aan de hand van een Bossche designer.

Fiesta Tropicale

Lindsay Munster is the name! En dat verklaart meteen ook de naam van deze leuke webshop ‘LIMU’. Deze Bossche chica is een grafisch designer met oog voor detail.

De kaarten die je nu in de winkels vindt zijn met name minimalistisch met focus op leuke catching teksten. Schattig – maar so last year. Lindsay wil met haar kaarten wat meer kleur & fun brengen.

Breng je vrienden & familie in tropische sferen met een leuke verjaardagskaart of een bedankje. Of motiveer een mede ladyboss met een you go get it Girl!-kaart! De kaarten van LIMU zijn op stevig papier gedrukt en je krijgt er een glanzende enveloppe bij.

 

 

Heb je ook nood aan wat meer tropicale in je leven? Trakteer jezelf dan op een handspiegeltje met kleurrijke print!

     

Women who wear black live colourful lives

Teveel kleur, tropen & jungle voor jou? LIMU shop heeft ook hieraan gedacht met tassen waarop de hashtag #allblackeverything staat. Eén van de meest populaire hashtags van dit moment. De smartphone van de doorgewinterde instagrammer heeft deze zowaar als autocorrect opgeslagen. Lindsay heeft deze verwerkt in een A4-tote bag zodat we helemaal on fleek zijn om de stad in te gaan!

De tassen zijn zwart -duh- gemaakt van katoen en heel stevig.

      

Als toetje voor onze DBCB lezers tijdens deze warme dagen: We mogen een setje van 6 verjaardagskaarten weggeven! Tag iemand in de facebookpost die je graag in tropische sferen wil brengen & waarom en maak kans!

LIMUshop.nl Facebook & Instagram | Webshop

& geregeld te vinden op leuke marktjes.

 

 


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

 

 

Categories: Shoppen

Noëlle

Leave A Reply

Google+