Losjes 2015 – part 1: edition 31 januari 2015 ClubV Den Bosch

3

Meet Losjes! Misschien herinner je je nog de 1e editie van Losjes. In de zomer van 2012? Losjes is opgericht door twee vrienden: Hoskam & Die Grote. Met hun passie voor house zijn ze een feestje gaan bouwen. 3 jaar later is het event Losjes uitgegroeid tot een legendarisch feestje in Den Bosch.

Losjes is een frisse mix van House, Tech- & Deep House met een vleugje Techno. Door deze combinatie zorgt Losjes direct voor de juiste vibe waarbij niemand stil kan blijven staan. Ben je nog niet eerder naar Losjes geweest? Dan nu zeker doen!

Zaterdag 31 januari gaat het dak er weer af. In ClubV kun je tot in de vroege uurtjes dansen op de beats van de mannen van Losjes en hun vrienden. Met een fantastische line-up belooft de 1e editie van Losjes dit keer weer een onvergetelijk party te worden. Hier alvast een tipje van de sluier:

Jeremy Juno
“ Jer” gaat sneller dan een TGV. Vorig jaar opende hij al menige editie van Losjes. Inmiddels is hij ook regelmatig te vinden in de betere Engelse clubs.

Losjes Soundsystem
De mannen achter het feestje zelf. Bekend om hun groovende & rollende (Deep/Tech) House met soms een vleugje Techno..

Cleavage
Een van combinatie van Chicago House en Detroit Techno, gedompeld in een Synth-pop sausje. My Body, Prove, Grace & I Need Someone. Stuk voor stuk knallers. “Lekker Losjes gaan” is een understatement tijdens hun sets.

Losjes 2015 – part 1: edition 31 januari 2015
Wanneer: 31 januari van 23.00-03.30 uur
Prijs: boek hier je tickets prijs €13,50
Waar: ClubV (Verkadefabriek) Boschdijkstraat 45, Den Bosch
Website: Facebook losjes

Tip: wees er snel bij want de voorgaande edities van Losjes waren zo uitverkocht!
Let op: Geen kaarten aan de deur!

<img src="losjes-den-bosch-city-blog" alt="Losjes Verkadefabriek Den Bosch ClubV">

Categories: Events

Noëlle
Google+