LOSJES WAREHOUSE doopt Kaaihallen om tot rauwe festivallocatie

0

Den Bosch trapt het festivalseizoen†zaterdag†in stijl af. Weliswaar nog niet in de†buitenlucht, maar dat deert in dit geval niet. Losjes Warehouse, het tweede festival dat door het†Bossche DJ collectief Losjes wordt georganiseerd, vindt namelijk plaats in de Kaaihallen,†onderdeel van de voormalige fabriek van mengvoederbedrijf de Heus. Een betere plek voor een†Ďundergroud’ feest dan een verlaten fabriekspand is er niet, toch? Als het aan de organisatie ligt†niet in ieder geval. ďDeze plek gaat uitgroeien tot ťťn van de dikste festivallocaties van het zuiden.

kaaihallen-den-bosch

Over 10 jaar kunnen we tegen elkaar zeggen Fuck, wat we hier hebben neergezet..Ē†Dat belooft wat! Wat kunnen we van de primeur verwachten? In ieder geval een dikke stage en†dito line-up. Denk aan Dale Howard (UK), Ejeca (IRE) en Marquis Hawkes (DE). Maar ook ons†eigen landje is goed vertegenwoordigd met Joel Hemmen, Titia en een Rotterdams back-to-backonderonsje†tussen Serge en Gerd. Naast de locatie en line-up is ook de rest van de productie†gelikt. Zo worden de Kaaihallen aangekleed met de iconische geluidsboxen van Funktion One en†een smakelijke food area.

De succesvolle Losjes Outdoor van augustus vorig jaar evenaren al dan niet overtreffen, lijkt met†deze ingrediŽnten een fluitje van een cent te worden als je het ons vraagt. Dus haal die†undergroundse feestmuts maar alvast uit de kast, want dit gaat de beste kick-off van jouw†festivalseizoen worden!

losjes-outdoor-2015

Bij zijn? Tickets scoor je hier. Oh, en voor de diehard party people onder ons is er nog meer goed†nieuws: na 01.00 uur verplaatst het feestje zich naar P79, waar de officiŽle Losjes After plaatsvindt.

Alle feitjes op een rijtje:
Event: Losjes Warehouse
Datum: Zaterdag 12 maart 2016
Tijd: 14.00 – 01.00 uur
Locatie: de Kaaihallen (Tramkade)
Tickets: Losjes Warehouse

www.wijzijnlosjes.nl


Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via†Social Media†en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch
Categories: Festivals

NoŽlle

Leave A Reply

Google+