Mals Eten: Gemakkelijk & Gezond!

1

We hebben het allemaal wel eens… Geen zin om te koken! Gelukkig zijn er steeds meer goede traiteurs waar je iets vers en lekkers kunt afhalen. En sinds kort is er Mals Eten.

We willen allemaal gezond eten en daar hebben hebben we doordeweeks niet allemaal de tijd voor en soms ook geen zin in. Dus iedere dag tussen 17.00-19.00 uur bezorgt Mals eten een gezonde maaltijd bij je thuis. Wat een uitkomst! En de prijs is ook fijn: €9,50 p.p. Bestel je voor 2 dan betaal je €9,00 p.p, pizza prijzen ;)

Bram de (ambitieuze) foodie achter Mals, kookt elke dag iets anders. Zijn idee is om op een laagdrempelige manier mensen te laten kiezen voor een gezonde maaltijd waarbij het gemak van bezorgen een uitgangspunt is.

De maaltijden worden bereid met veel verse groenten en andere gezonde ingrediënten. Zo eet je elke dag gezond en gevarieerd. Geen vette of ongezonde kant-en-klaar maaltijden, maar eerlijk, homemade comfortfood. Alle maaltijden worden met liefde, tijd en aandacht bereid met zoveel mogelijk producten van lokale leveranciers.

Hoe werkt het? Heel simpel:

  1. Schrijf je in op malseten.nl
  2. Bestel je maaltijd
  3. Je maaltijd opwarmen volgens de opwarm instructies na bezorging.

Mals bezorgde bij mij een super lekker stoofpotje met mediteraanse twist en een heerlijk hemels chocotoetje waar ik mijn vingers bij aflikte.

<img src=” mals-eten-mediteranse-stoof.jpg” alt=”mals eten afhaal den bosch”/>

 

Benieuwd wat Mals deze week voor jou kan koken? Hierbij het menu voor deze week:

malseten

We hebben ook nog een super leuke winactie. Like de facebookpagina van Mals en deel dit bericht en wie weet win jij een heerlijke Mals maaltijd voor 2.

Mals eten bezorgt gratis in een groot deel van Den Bosch. Benieuwd of jouw adres ook in het gratis bezorg gedeelte valt? Klik dan hier.

Mals Eten
www.malseten.nl
Facebook.com/malseten 

 

Categories: Eten & drinken

Noëlle

1 reactie

  1. Pingback: 11 x eten afhalen in Den Bosch

Leave A Reply

Google+