M’EAT – Bar & Grill Den Bosch: Nieuw restaurant in de Minderbroedersstraat

2

In het voormalige pand van Pollevie in de Minderbroedersstraat vind je M’EAT – Bar&Grill, de broers Yorick en Lauren zijn de trotse eigenaars. M’EAT staat voor eten & ontmoeten. En hoe cool is M’EAT – Bar&Grill van binnen. Ze hebben kleinere tafeltjes, maar ook gezellige lange tafels voor 6 personen en meer. Er staat een grote bar in het midden. De lichte muren en de prachtige vloer geven het een rustieke en warme uitstraling. En de ruige bakstenen muren en de marmerlook bar zijn te gek.

MEAT-DEN-BOSCHmeat-bar-en-grill-interieur-den-bosch

M’EAT is hip en stoer, het voelt zelfs een beetje hip Amsterdams aan maar dan met de Brabantse gezelligheid natuurlijk.

M’EAT – Bar&Grill heeft een ‘full-service concept’ dat wil zeggen; lunch, diner en daarna lekker borrelen en misschien zelfs wel even met de voetjes van de vloer. De bar staat centraal bij M’EAT en hier kun je tot laat aan eten, gezellig!

Het eten is echt heerlijk, erg smaakvol. Met als rode draad door het hele menu de Big Green Egg. Bij M’EAT – Bar&Grill worden alle gerechten zelfs sommige desserts op de Big Green Egg bereid en dat zorgt voor heerlijke smaken. En bij M’EAT geldt sharing is caring! Niet zo van het delen, no problem je kan de gerechten ook in grote porties bestellen ;)

food-meat-bar-den-boch

In de openkeuken zie je de chef druk in de weer met de heerlijkheden die ze bereiden. De kaart is ook verrassend…

…Voor lunch kun je bijvoorbeeld brood met gemarineerde kalfslende bestellen, makreel met gefermenteerde kool of een thai beef salade. Ook hebben ze heerlijke huisgemaakte taartjes. En op de dinerkaart vind je gerechten als heerlijke burgers, rundersukade, boerderij kip, procureur, risotto met bieten of okonomiyaki (één van onze favorieten). Yes, ook de vegetariërs kunnen hier lekker eten! Uiteraard is alles bereid op de Big Green Egg en die heerlijke houtskoolsmaak proef je terug in alle gerechten.

meat-bar-en-grill-den-boschburger-meat-bar-den-bosch

Alle vlees producten zijn biologisch en komen van een slager uit België. Het brood dat ze serveren bij M’EAT wordt speciaal door Meneer de Bakker voor M’EAT gebakken.

Als dadelijk het zonnetje doorkomt kun je bij M’EAT dineren en borrelen op het mega grote terras.

TIP: Wil je een avondje M’EAT – Bar&Grill plannen, reserveer dan even van te voren.
Klik hier om een reservering te maken >>>

Like & Volg M’EAT ook op Facebook!

Je vindt M’EAT – Bar&Grill hier:


 Volg ons! Volg Den Bosch City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!

facebook.com/denboschcityblog
twitter.com/Denboschcity

instagram.com/dbcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch
 

 

 

Categories: Diner,Eten & drinken

Noëlle
Google+