Minicamping Bokhoven: Op vakantie in eigen gemeente

Minicamping Bokhoven heeft begin juli zijn poorten geopend voor campingliefhebbers. Deze gloednieuwe camping in onze Bossche gemeente ligt direct aan de Maas. Ideaal voor een minivakantie of weekendje weg op een wel heel idyllisch plekje vlakbij Den Bosch.

Camping Bokhoven Den Bosch natuur

Minicamping Bokhoven aan de Maas

Met 13 kampeerspots is gemeente Den Bosch een unieke vakantieplek rijker. De camping is omgeven door natuur en ligt meteen aan de Maas. Je tentje of caravan plaats je op een grasweide, uitkijkend op de Maas, Ammerzoden en Hedel. Vanaf het strandje of de zwemsteiger duik je zo het water in. Of kun je lekker luieren in de hangmat en tuur je naar voorbij varende bootjes.

Ook is er speelplek voor kinderen, zijn er genoeg spellen en kun je zelfs slacklinen. ‘s Avonds verzamel je rond het kampvuur en kijk je naar de ondergaande zon vanaf de waterkant.

Camping Bokhoven Den Bosch slackline
Camping Bokhoven Den Bosch hangmat 2

Praktische informatie

Minicamping Bokhoven beschikt over 13 basisplaatsen voor camper, caravan, vouwwagen en tent met een maximale verblijfsduur van 21 dagen.

Er zijn voldoende faciliteiten, een schommel en wipwap voor de kids, een strandje en een zwemsteiger. De camping is kleinschalig en richt zich op groen en duurzaamheid. Kijk voor meer informatie en reserveren op de website.

Camping bij de Maas vlakbij Den Bosch
Camping bij Den Bosch

Den Bosch en Heusden liggen op nog geen half uur fietsen van de camping. De omgeving is super voor een mooie fietstocht door de natuur en langs het water. Maak dit af met een bezoekje aan het pittoreske Heusden. Of bezoek één van de vele pop up terrassen deze zomer in Den Bosch.

Minicamping Bokhoven | website | Facebook | Instagram

Adres: Driekoningenplein 3A, Den Bosch
E-mail: reservering@minicampingbokhoven.nl
Telefoon: 06-34135002


Volg Den Bosch City Blog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van de stad en meer!
facebook.com/denboschcityblog
instagram.com/denboschcityblog
pinterest.com/tipsdenbosch

Danielle van den Berg

Hoofdredacteur DenBoschCityBlog.nl | Eigenaar Studio Dani | Content creator Coco Dee Wanderlust…

Google+